Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 юни

Очакват ни промени
22 юни 2020 13:07, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 юни
Снимка: Istock

Венера приключва своята ретроградна фаза, след като влезе в нея на 13 май. Марс също се намесва в любовния живот на зодиите и можем да кажем, че идва нова и хубава енергия. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Когато става въпрос за любовния ви живот, това е седмицата, в която ще започнете да изразявате по-ясно своите мисли. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на комуникацията и ще ви помогне много в романтичен план. Марс също ще добави страстна енергия. Ето защо, ако сте решили да промените нещо във връзката си или сега сте на етап опознаване с някого – действайте.

Телец

Ако в последните седмици сте анализирали отношенията на някого, към когото изпитвате силни емоции, то сега ще вземете крайно решение. Не поставяйте своето щастие в чуждите ръце. Знайте собствената си стойност и ако някой не ви приема такива каквито сте, може би е настъпил моментът за промяна.

Близнаци

В последните седмици планетата на любовта Венера се движеше ретроградно през вашия знак. Това нейно движение ще приключи на 25 юни. Много вероятно е да сте били обзети от мисли за миналото, които са ви карали да се чувствате нещастни. А може би сериозно сте поставили под въпрос настоящата си връзка. Без значение дали сте обвързани или не, от тази седмица нещата в любовта ще ви се представят в нова и хубава светлина.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: зодиилюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
На млади години, беше май 85-та или 86-та, срещнах едно Ленче от зодия Близнаци. Беше в ретроградна Венера. Влюбихме се, ама тя токова ретроградно венерическо ми го тури, че после доктори и антибиотици. Тъй че внимавайте с ретроградната Венера, много е опасна.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В последните седмици планетата на любовта Венера се движеше ретроградно през вашия знак."===Ретрограден Меркурий, ретрограден Сатурн, сега айде и ретроградна Венера. Аман от простотии.