Няколко причини да се влюбите в жена от зодия Дева

Жената Дева е тайнствена
25 юни 2020 07:41, Михаела Лазарова
5
Няколко причини да се влюбите в жена от зодия Дева
Снимка: Istock

Наричат жената Дева хамелеон и може би с това, че често се променя, привлича вниманието на представителите на противоположния пол. Защо е лесно да се влюбиш в нея? Жената Дева е грижовна към дома и семейството си. Толкова грижовна, че понякога партньорът ѝ може да се чувства излишен, дори глупаво. Ето защо е важно, дамите Деви да приемат, че перфекционизмът не е най-добрата им черта.

За разлика от мъжа Дева, жената може да пази тайна, да ѝ се има доверие. Тя е твърде умна и прекалено лоялна, за да се предаде на изневярата и нейният морал и срамежлива природа вероятно няма да ѝ позволят това. Но реши ли да говори, нищо няма да я спре да ви сподели това, което ѝ харесва, или което иска да се промени. Тази нейна откритост, определено впечатлява мъжете.

Още в началото на връзката, партньорът ѝ разбира, че това е жена, която не търпи агресивно поведение. Жената Дева харесва изисканите ресторанти, танците и времето, прекарано сред природата.

Докато за един мъж не е трудно да се влюби в нея, жената Дева обича да флиртува, но самата тя не се влюбва толкова бързо. Тя би се впечатлила от някой, който е по-силен и по-уверен от нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
1
 
! Отговори
Пич от класа преди 3 години
Вземете си жена лъв!От вас се иска да и обръщате внимание и да и докажете че е единствена за вас ,подходите ли правилно тя ще ви отвърне със същото.Отговорни са.Гледат си семейството.И накрая ,но не на последно място ,много палави.Общо взето всичко което един мъж търси в една жена.
4
3
 
0
 
! Отговори
Професора преди 3 години
До женитбата всичко точно .Правиш сватбата ,изкарваш медения месец ,и след това другото лице на жена излиза наяве.След сватбата ми правих секс само когато тя поиска.При желание от моя страна винаги отказваше.Много има за разказване ,но пробвайте ,всеки си има мнение
3
2
 
0
 
! Отговори
Zaz преди 3 години
Тука един е писал за дева че не става за нищо щото не е пробвал с овен.
2
7
 
2
 
! Отговори
Професора преди 3 години
Ще си взема жена от всяка друга зодия ,но Дева никога вече.Глупава ,но не спираше да философства, постоянно ми даваше акъл ,кое как става ,а тя докато беше с мен не помня някога да е свършила някаква работа,мързелива абеее който иска да пробва.
1
3
 
7
 
! Отговори
ма френд нига преди 3 години
Голяма и подходяща уста