6 прости стъпки да си хванете гадже

Не бъдете прекалено негативни
27 юни 2020 22:30, Михаела Лазарова
60
6 прости стъпки да си хванете гадже
Снимка: Istock

Ако отдавна не сте имали гадже, а дълбоко искате най-после да имате връзка, вероятно се питате къде грешите. Чудите се защо мъжете не ви забелязват или ви забелязват само неподходящите. Може би е нещо в поведението ви или пък в облеклото ви. Питате се дали не сте прекалено намусена или пък твърде разговорлива. Със сигурност в главата на всяка необвързана жена се раждат хиляди въпроси и вероятно някои от тях са основателни.

Понякога да си хванеш гадже е комплексна задача, чийто успех се дължи на съзнателно пренастройване на цялостната визия, поведение, излъчване и общуване.
Ето как в 6 прости стъпки да си хванете гадже.

Не забравяйте, че повечето мъже обичат да преследват

Ако искате да предизвикате интереса на мъж, не му се давайте веднага. Накарайте го да ви преследва известно време без да се дърпате прекалено отявлено, защото така ще го накарате да се откаже. Подавайте му топката от време на време. Демонстрирайте интереса си. Някои мъже обичат даже по-дългото преследване. Бъдете наблюдателни и следете неговите знаци. Флиртувайте.

Поддържайте се във форма

Много често външният вид наистина има значение. Ако изглеждате зле, неугледно, неподдържано и в недобра форма, това определено ви пречи да си намерите ново гадже. Тренирайте, хранете се правилно, поддържайте фигурата си и се грижете за косата, визията си, грима си. Цялостното ви добро излъчване има огромно значение. Мъжете обичат първо с очите, после със сърцето. За да ви обърне внимание, той първо трябва да е привлечен от вас визуално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като мъж, аз не обичам да гоня жените, като питам за среща няколко пъти и ми откажат, да си гледат работата, аз на льольо нама да ме правят и накрая да ми се измеят или държат в ъгала като резерва, план Б.
12
2
 
20
 
! Отговори
Честно преди 3 години
В училище помня един съученик пита всички момичета, коя иска да му стане гадже. Така че с питане става. Заглавието е несериозно. Трябваше е да е нещо от типа:,, Как да срещна голямата любов". Това хващане звучи като забиване, забърсване, все едно сте в бар журналисти.
11
4
 
25
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
И за какво ви е гадже? Толкова ли не можете без секс? Напишете как да създадем дълготрайна връзка с любимия човек. Ако е да се хванем само за ядене и секс на първия мъж дето кажете, ще се съгласи. Няма нужда дори да си давате парите за модерни дрехи, нали ще ги съблечете след вечерята? Това да е тийнейджърска медия разбирам, ама четат и сериозни хора все пак.
10
3
 
24
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Има само една стъпка: Бъдете милионерка. Няма да можете да се отървете от ,, папагали" демек ухажори. Иначе може да тежите и 300 кг и да сте на 80 г. ,, Любовта" която ще изпитват към банковата ви сметка ще бъде сляпа. Ако искате се обличайте и като Мария-Антоанета и си вкарайте и един кораб в перуката. Пак ще сте интересна.
9
8
 
21
 
! Отговори
Няква преди 3 години
Това да не е котка или куче от улицата че да си "хванеш" гадже? К'ви са те' а кретенски статии.... Или си уверен, нахакан или си неуверен и смотан и това е ключа към това да си все сам или все да нямаш някой.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
скучни сте
7
6
 
19
 
! Отговори
Доктор Хапчев преди 3 години
Седма проста стъпка:Направете си PCR тест за коронавирус!Докажете, че не сте заразени!Покажете резултата на гаджето си за да го успокоите!!!
6
16
 
30
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Аре бе, аман от акъли. Обличайте се така, дръжте се иначе... Мъжете могат да бъдат плешиви, космати и с бирени шкембета, а иначе претенции до небето за нашия външен вид.
5
7
 
10
 
! Отговори
MaйMyната преди 3 години
Не ми дрънкайте глупости, а възстановете царското казино. И то, там където е било и както си е било. А не да ми стройте некви, имитации..де се сетите
4
15
 
24
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Мъжете, много изпростяхте.
3
2
 
23
 
! Отговори
Лешпер по бермуди преди 3 години
Мен пък няма да ме хване по този начин!
2
4
 
20
 
! Отговори
Да си хванете гадже? преди 3 години
Значи, то бяга, ама ние го гоним, за да си го хванем. И Михаела ни споделя чалъма как да го настигнем това бягащото гадже - раз, два, три, четири, пет, шест и бам, хванахме го гаджето. Ураааа!Обаче ако на седмата стъпка все още не сме го заловили това гадже, тогавако прайм бе, Мише?
1
4
 
22
 
! Отговори
Пена преди 3 години
А любовник?