6 прости стъпки да си хванете гадже

Не бъдете прекалено негативни
27 юни 2020 22:30, Михаела Лазарова
60
6 прости стъпки да си хванете гадже
Снимка: Istock

Ако отдавна не сте имали гадже, а дълбоко искате най-после да имате връзка, вероятно се питате къде грешите. Чудите се защо мъжете не ви забелязват или ви забелязват само неподходящите. Може би е нещо в поведението ви или пък в облеклото ви. Питате се дали не сте прекалено намусена или пък твърде разговорлива. Със сигурност в главата на всяка необвързана жена се раждат хиляди въпроси и вероятно някои от тях са основателни.

Понякога да си хванеш гадже е комплексна задача, чийто успех се дължи на съзнателно пренастройване на цялостната визия, поведение, излъчване и общуване.
Ето как в 6 прости стъпки да си хванете гадже.

Не забравяйте, че повечето мъже обичат да преследват

Ако искате да предизвикате интереса на мъж, не му се давайте веднага. Накарайте го да ви преследва известно време без да се дърпате прекалено отявлено, защото така ще го накарате да се откаже. Подавайте му топката от време на време. Демонстрирайте интереса си. Някои мъже обичат даже по-дългото преследване. Бъдете наблюдателни и следете неговите знаци. Флиртувайте.

Поддържайте се във форма

Много често външният вид наистина има значение. Ако изглеждате зле, неугледно, неподдържано и в недобра форма, това определено ви пречи да си намерите ново гадже. Тренирайте, хранете се правилно, поддържайте фигурата си и се грижете за косата, визията си, грима си. Цялостното ви добро излъчване има огромно значение. Мъжете обичат първо с очите, после със сърцето. За да ви обърне внимание, той първо трябва да е привлечен от вас визуално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е част от стихотворение на Робърт Бърнс, цитираното в 32.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всеки влак си има пътници,само трябва да се качиш на него.
31
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 3 години
... то дали ще знае всекиде, кога, веднъж,някой си целунал някойв цъфналата ръж?"В стихотворението ставаше въпрос за някаква Джени, която зачервена бързала за някъде. Вероятно някой е успял да си я хване за гадже точно там, в цъфналата ръж :)
30
0
 
2
 
! Отговори
Да си хванем преди 3 години
В цъфналата ръж, дръж!Този майтапчийски израз е станал популярен навремето, когато излязла на български език книгата на Селинджър "Спасителят в ръжта". Доколкото знам, май е имало и театрална постановка у нас, като сюжетът е бил създаден на базата на съдържанието на въпросната книга.Спомням си, че леля ми и нейните приятелки дори рецитираха някакво стихче във връзка с този сюжет. Запомних само заключителните строфи -
29
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 3 години
Броя, броя и не мога да ги докарам до шест.
28
1
 
8
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Знам че е написано за жени,но да дам съвет и на мъжете.Нещата са прости.Правиш си снимка като бат Боко,нощно шкафче с пачки евро,пищов и телефонен номер и я качваш във Фейсбук.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25ти си забравил онзи стар виц, дето един попитал жрица на Околовръстното какво прави за 20 лв. "Сичко прайм, бате!", казала тя, а той "Качвай се в колата!"След малко тя пита "Къде утивъми, бате?", а той "На вилата, днес бием плоча."И ти направи така. Качи някоя след уговорка за цената, после й кажи, че си я взел за да измие колата ти.
26
0
 
10
 
! Отговори
Лешпер по бермуди преди 3 години
Събудих се, прозях се, протегнах се, взех душ, закусих, после влязох в този сайт да видя има ли интересни дискусии.И какво виждам? Снощи съм изтървал етюдите на Минко. Така е, като си легнах рано. Интересното явно е било около полунощ.
25
0
 
6
 
! Отговори
хе преди 3 години
Смея се на глас от такива измишльотини ,дадени под формата на съвети.Ако найстина държите да нямате гадже,то спазвайте съвети всякакви и прочетени от всякъде.Така за мен,ще има повече мацки.Достатъчно е да си здрав,усмихнат,чистоплътен и да шеткаш наляво-надясно.Какви красиви жени има,които търсят просто секс и минимална романтичност.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Духовен финес, но е необходима и известна зрялост. До45
23
0
 
7
 
! Отговори
6 прости ... преди 3 години
Ползвайте новия и подобрен фармацевтичен продукт "кифлодизиак".
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и да нямаш никакъв шанс, ако ти липсва духовен фитнес, се превръща в обикновено зрелище, изложен за преценка, на който с удоволствие бих за качила табелка с надпис,, Пипането е опасно и забранено,,
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си облечен с маркови дрехи и имаш скъпи вещи имаш по голям шанс
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато се запознавате веднага след името те пита какво работиш за да разбере колко изкарваш.
19
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената мисли за децата да имат всичко.Мъжа мисли само да направи деца и да имат най необходимото.За това мъжете предпочитат едрогърди за да имат повечко карма.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, щом специалистите го казват.. Но всичко е относително. Въпреки това определенията съществуват. И те са толкова много, колкото са хората на този свят. Всеки си хваща гадже по различен начин.
17
1
 
10
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
В училище гадже е просто се държите за ръка и целувате не живеете заедно
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99.9 % от жените не намират защото търсят мъж с пари това е основната разлика.Мъжете знаят това и се опитват да ги заблудят, че имат пари, но те като разберът това и край.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7. С отрицателен PCR тест в джоба :D
14
2
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 3 години
Да, обичам да преследвам... патици