Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 29 юни - 5 юли
29 юни 2020 21:50, Ивета Иванова
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Както вие, така и приятел/ката ви може да започнете да си поставяте твърде високи изисквания едни към други. Не се увличайте, за да не стигнете до обяснителни разговори и крайно неприятни взаимни обвинения. Що се отнася до необвързаните, изненадващо любовно обяснение може да ги атакува от там, от където най-малко очакват. Съгласете се на връзка. Може да е краткотрайна, но ще е вълнуваща.

Телец
 
Няма фактори, които биха помрачили отношенията ви през тази седмица. Неприятности може да създаде само собственият ви инат или пък желанието да контролирате всички действия и решения на любимия човек. Вместо това, опитайте се да поработите върху различията. Що се отнася до необвързаните, оценявайте не само външния вид, но и стремежите на личностите, опитващи се да влязат в живота ви.
 
Близнаци
 
Лятото въздейства върху емоциите и предразполага към любовни авантюри. А възможности за такива няма да липсват. И докато необвързаните могат да си позволят участие в няколко едновременно, то намиращите се във връзка трябва да преценяват много внимателно „отклоненията“, които са готови да направят. При всички случаи разумният подход е за препоръчане пред емоционалния, поне ако чувствата ви към половинката са истински.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари