4 зодии, които скоро ще намерят любов

Вижте кои са щастливците
3 юли 2020 21:52, Ивета Иванова
9
4 зодии, които скоро ще намерят любов
Снимка: Pexels

След карантината и с идването на лятото, някои от зодиите са жадни за приключения, емоции и ще започнат да ходят по срещи. Скоро ги чакат много вълнения, тръпки и нищо чудно да си намерят мечтаното гадже през лятото.

Ето кои са те, според "Bustle".

Овен
 
Те са огнени знаци и вече копнеят за по-динамичен и вълнуващ живот. Ще се гмурнат бързо в забавленията, ще флиртуват и ще ходят по срещи. Изгарят от желание да намерят своята тръпка. Овните са много страстни зодии, имат нужда да разпуснат след мъчителната карантина и почти през всеки уикенд от лятото ще имат вълнуващи срещи.
 
Телец
 
Телците имат нужда да общуват повече след карантината, да се свързват с другите на по-дълбоко ниво, да водят смислени и дълбоки разговори. Те са много чувствени зодии и вече копнеят за физически контакт, за целувки и прегръдки. Това буквално ще ги излекува. Първо ще искат само да ходят на срещи, да флиртуват с някого и да имат интимни отношения, но не и сериозна връзка. Но по-късно ще осъзнаят, че търсят стабилна връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Жена с минало преди 3 години
До ОвенАми мой човек, недей да се засягаш, ама си пълна овца! Я се стегни, жените няма да дойдат у вас, колкото и да се жалваш по форумите. Нали знаеш, ако предложиш на десет жени, може да отнесеш 9 шамара, но една ще каже ДА. БЪДИ АКТИВЕН. В живота малко неща са даром. Трябва да се извоюват.
5
0
 
1
 
! Отговори
Беееее яяяяяя преди 3 години
Уж съм щял лИбоФ да срещна, ама трябва да ползвам приложение. Туй сигур ще да е това, дето плащам сметките през телефона. Кръчми, дискотеки, барове, почивки и пътувания и др. такива. Ми... то май по-евтино да отида при някоя, дет за 50 кинта лИбоФ ша ми даде. Някак си тва с приложението ме плаши, рий'ш ли.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си легнеш с теле е като да си легнеш с теле
3
5
 
5
 
! Отговори
Телец преди 3 години
Не нямаме нужда от хороскоп, за да сваляме мацки.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Давам ти един +, защото напълно ти съчувствам. Много ми е познато.Запази надежда, че някой ден ще се получи.
1
0
 
17
 
! Отговори
Овен преди 3 години
Ами зодия Овен съм, на 29 съм и още нямам връзка с жена. Да не говорим за любовта на живота. Не мога дори да си намеря приятели.