Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 юли

Раците да внимават с емоциите
0
Седмичен любовен хороскоп за 6 – 12 юли
Снимка: Istock

Очаквайте една емоционална седмица по отношение на любовта. Марс и Меркурий може да внесат известно напрежение. Важно е да внимаваме много с думите си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовната седмица за Овните може да бъде по-напрегната от обикновено. Емоциите ви ще вземат своя връх. Ако не се опитате да ги овладеете, напълно ще ви превземат, а това може да повлияе отрицателно на връзката ви. Ако има въпрос, който искате да обсъдите с любимия човек, направете го, но с добър тон. Намерете си забавления, с които да отпуснете напрежението.

Телец

Ако напоследък сте се чувствали разочаровани от действията или бездействията на партньора ви, тази седмица няма да мълчите повече. Не са изключени спорове, затова внимавайте как ще преминете през тях. Ако сте необвързани, социалният живот ще ви носи удовлетворение, възможни са и флиртове, дори с някой от близкото ви обкръжение.

Близнаци

Някои от близките ви приятели ще изкаже мнението си за човек, към когото изпитвате силни емоции. Дали в думите му няма истина относно тази личност? Обвързаните Близнаци ще имат възможността да проведат задълбочени разговори с любимия човек. Потенциалът за романтика е добър, възползвайте се. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари