4 зодии, които искат да доминират над другите

Вижте кои са те
8 юли 2020 22:17, Ивета Иванова
2
4 зодии, които искат да доминират над другите
Снимка: Pexels
Тези зодии изпитват постоянна нужда да контролират - ситуациите, хората около себе си, живота си. Те са отговорни и на тях може да се разчита, но понякога налагат мнението си прекалено много и искат всички да разберат тяхната гледна точка.
Ето кои са те, според "Your Tango".
 
Лъв
 
Те са зодиите, които най-много обичат да контролират и командват. Лидери са, уверени, знаят какво правят и как да спечелят внимание. Харизматични са, хората ги слушат и от тях стават шефове. Лъвовете смятат, че нещата трябва да стават само по техния начин и не се доверяват много на другите. Ако искат нещо да се получи добре, знаят, че сами трябва да го свършат. Не се страхуват да кажат мнението си.
 
Скорпион
 
Скорпионите са много лоялни и винаги защитават хората, които обичат. Но така опитват и да ги контролират. Те много държат на близките си, искат те да са добре и понякога стават малко обсебващи - все едно притежават хората около себе си. Често играят ролята на бодигарди на роднините и приятелите си. Говорят от тяхно име, защитават ги, дават им много съвети. Защитават своите хора.
 

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е - тези са най-ужасните.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една зодия трае цял месец такаче е меко казано смешно да се слагат всички от една зодия под общ знаменател,много по важна е датата и най вече часа на раждане...