Кои зодии контролират най-много партньорите си?

Този натиск често им изиграва лоша шега във връзките
7
Кои зодии контролират най-много партньорите си?
Снимка: Istock

Контролът е кодиран в гените ни. Той е един от основните фактори за оцеляване. Да владееш ситуацията и хората около себе си е екзистенциално важно, за да си осигуриш бъдеще. Но каква е разликата между това да се грижиш за някого и да го предпазваш, и това да го контролираш? Може ли човек с контролираща личност да бъде част от връзка, която е свободна от контрол и натиск?

Има определени нива на контрол, които всеки иска да има. Някои зодии обаче са по-контролиращи от други. Опитват се да се налагат над партньорите си и да моделират мисленето и поведението им. Този натиск често им изиграва лоша шега във връзките.

Кои са най-контролиращите зодии?

Лъв

Лъвовете са най-контролиращата зодия в зодиака. Те вярват, че техният път е най-правилният и всячески се опитват да вкарат в него и партньорите си. Ако нещо трябва да се направи, предпочитат те да го направят, защото смятат, че го правят най-добре. Самоуверени са до крайности и не се страхуват да изразят мнението си. Всяко противоречащо мнение на Лъва бива посрещнато с ярост.

Скорпион

Скорпионите силно защитават и контролират това, което обичат. Склонни са да проявяват притежателско поведение спрямо най-близките си. Скорпионите се смятат за нещо като телохранители на хората, за които се грижат. Затова и се държат заповеднически с тях. Поведението им включва контрол, следене, ревност, постоянно проверяване по телефона. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от Ако щете - вярвайте
Таро прогноза за юли за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Пич от класа преди 3 седмици
A мацката на снимката , коя зодия е? Аз нея искам!
5
2
 
0
 
! Отговори
Яна преди 3 седмици
Моя съпруг е скорпион .Имаме две хубави деца.Той ни "контролира" всички , НО СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ...И това е проблем , разбира се за НЕГО ...
4
2
 
1
 
! Отговори
ДАРИНА преди 3 седмици
Имам приятел СКОРПИОН . Много е сладък. Той ме контролира и аз изпълнявам .НО , АЗ МНОГО ГО ОБИЧАМ ...Вече четери години сме "ЗАЕДНО"...
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо общо с жена ми /скорпионка/. Толкова прекрасна връзка не съм си представял никога. И не съм и кръшкал, защото тя се държи достойно, а моя задача е да пазя това достойнство пред обществото! Аудиторията веднага ще каже "а дали и тя отговаря със същото?"!
Не ме интересува темата! За мен е важно, че е всеотдайна към мен и децата ни.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
не сме зодии
1
3
 
5
 
! Отговори
х преди 3 седмици
мойта съм й дал пълно свободно и ми е много благодарна, гледа ме като писано яйце