Какво да очакваме от планетите при транзити през лятото?

Всеки ще се сблъска с истината, казват астролозите
10 юли 2020 20:45, Иванка Гъркова
3
Какво да очакваме от планетите при транзити през лятото?
Снимка: IStock

От началото на лятото до момента няколко транзита на планети донесоха със себе си доста промени. След ретроградите, които стряскат всички, предстои да усетим силното влияние и на други астрологични събития до края на сезона. Според астролозите, те ще ни накарат да се изправим очи в очи с истината, независимо искаме или не!

Със старта на лятото започна сезонът на Рака. След това станахме свидетели на слънчевото затъмнение в този знак. След това, на 30 юни, Юпитер и Плутон навлязоха в Козирог, за втори път тази година. Този път и двете планети бяха ретроградни, което до някаква степен обърка целите ни.

На 1 юли Сатурн, който също попадна в ретроградната си фаза, попадна в знака Козирог. Това ни накара да си направим ретроспекция и да съжалим за част от взетите решения в миналото.

Последното лунно затъмнение за сезона бе само преди дни - на 5 юли. Той извади на преден план проблемите в отношенията и ни посочи как да действаме – дали да продължим или да приключим една връзка. И докато все още имаме затруднения с комуникацията, това ще се промени на 20 юли, когато Луната ще навлезе в Рак.

На 22 юли започва периодът на Лъвовете, където егото ще е на първо място. После идват и ретроградния Юпитер в Козирог и Нептун в Риби – само пет дни по-късно. В дните около тези астрологични събития ще помислим за най-съкровените си мечти.

На 3 август има важен транзит- пълнолуние във Водолей, какво следва, вижте в Tialoto.bg тук

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От планетите очаквайте да дойдат зелените, те имат по три очи. Зелените са марсианци от неизвестен произход. Те са леко изнервени и след час или два ще почукат и на вашата врата. Ама то е обяснимо заради трудния терен ще дойдат може би във утрешния ден. Татуирай си мозък на гладкия череп, между ушите ти става течение, не че си болен ама нямаш лечение.
1
1
 
1
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 години
Ами ретроградния Меркурий, ще донесе нови шкафчета на ТУЛУПА!