Защо мъжете се влюбват в жени от зодия Скорпион?

Тази жена е много страстна в любовта
Обновена: 11 юли 2020 10:52 | 11 юли 2020 10:48, Михаела Лазарова
1
Защо мъжете се влюбват в жени от зодия Скорпион?
Снимка: Istock

Тя е мистерия, а нейните емоции често остават скрити. Жената Скорпион. Влюбили се, тя скача в най-дълбоките води от емоции. От всички водни знаци, тя е тази, която представлява дълбочината на женските емоции, сексуални, защитни.

Лесно е да се влюбиш в жената Скорпион, защото показва любовта си чрез действия. Намеренията ѝ са ясни, любовта ѝ също, но докато не я нараните. Сексуалността ѝ е нещо, което я определя. Преживяванията трябва да бъдат страстни и спонтанни, но същевременно обмислени, интересни, а това кара мъжете да бъдат пленени още по-силно от нея.

Жената Скорпион се нуждае от партньор, който да я обича, да уважава нейните желания, тъй като няма проблем с инициативата да създаде всичко, от което се нуждае сама.Лесно е да се влюбиш в нея, защото може да бъде покоряваща, но никога няма да иска неща, които не е готова да върне.

 

Лесно е да се влюбиш в жена от зодия Скорпион, защото тя е по-скоро като богиня на женската инициативност, практичност и сила. Нейното тяло е нейният храм и има нужда да почувства физическа любов повече от всичко друго в живота си.

Жената Скорпион е сложна по своята същност и не приема взаимоотношенията си лековато. Тя ще ви покаже любов по-дълбока от всичко, а влюбите ли се в нея, няма да си помислите за друга жена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от Ако щете - вярвайте
Модните тенденции при летните рокли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-големите *** които можеш да срещнеш.И хубавото е че на тях не им пука защото са големи егоисти,а лошото е че ако нямаш опит и се влюбиш,няма как правилно да усетиш ситуацията.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Може да пробвам какво е да се влюбиш в жена Скорпион, ама жена ми не дава, не искам по моя вина жена ми да размаже някое скорпионче. А това е сигурно събитие, а влюбването в някоя конкретно е ниско вероятно събитие, така че не си заслужава усилията.
8
8
 
5
 
! Отговори
Професора преди 3 седмици
И да се влюбиш ,тя бързо ще те накара да я разлюбиш.
7
1
 
3
 
! Отговори
друга скорпионка преди 3 седмици
До Жена Скорпион

Наистина необяснимо. Как става това? Не го предизвиквам с нищо!!!
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лично за мен жените скорпиони са отвратитвлни. Няма по мръсен характер.
5
0
 
3
 
! Отговори
Скорпи преди 3 седмици
Е да така е , и Мм е скорпи и детето,идилията е пълна. :)
4
1
 
4
 
! Отговори
Везни преди 3 седмици
И аз туй се чудя...
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Жена ми е скорпион, няма по изперкало същество. Никога, ама никога не правете тази грешка.
2
4
 
11
 
! Отговори
Жена Скорпион преди 3 седмици
Аз съм жена Скорпион. Не мога да се похваля с кой знае какви впечатляващи физически дадености. Нито имам безкрайно дълги крака, нито руса коса до кръста и т.н. Вече съм на мноооого прилична възраст и все се намира някой да ми се лепне и да му текат лигите. Не знам как става това. А аз не съм лекомислена, не давам повод мъжете /а ми се е случвало и жени/ да ми се нахвърлят настървено . Нямам обяснение.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защото имат много силно излъчване освен това са добри в леглото а и винаги запазват една непринудена естественост с която привличат можеш да си поговориш и посмееш а жена скорпион сякаш си говориш с мъж приятел.Няя надувки,няя превземки.