Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 13-19 юли
13 юли 2020 22:30, Ивета Иванова
5
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Ако любимият човек непрекъснато ви атакува със странни приумици, опитайте се да разберете каква е причината. Проявете отстъпчивост, ще се окаже най-ефективният начин за изглаждане на „острите камъни“ във взаимоотношенията ви. Що се отнася до необвързаните, не е изключено да попаднете на личност с огнен характер също като вашия. Едно е сигурно, няма да скучаете.

Телец
 
Любовните отношения през тази седмица ще са неспокойни, динамични и често тревожни. Не натоварвайте любимия човек с прекалени претенции и завишени изисквания, ако искате все пак да запазите връзката си. Някой ще се опита да привлече вниманието на необвързаните към себе си, провокирайки ги непрекъснато. Ако случайно реагират и излязат от „телешкото си спокойствие“ ще е само от любопитство.
 
Близнаци
 
Въздържайте се от двусмислени изказвания, неясни обещания и заядливи намеци за изневяра. Ефектът ще ви завари неподготвени, независимо дали наистина имате намерения да „кривнете в страни“ или просто се опитвате да изнервяте половинката си. Стремежът към малко разнообразие в крайна сметка може да се окаже разрушителен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема ли некоя кака да каже к'во ме очаква от нея, като ми *** види?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ади дееееее.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми май ми е писано да видя авторката. :)))
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка?