Кои зодии обичат секса за една нощ?

Това ги прави и много добри любовници
Обновена: 14 юли 2020 21:01 | 14 юли 2020 20:39, Михаела Лазарова
5
Кои зодии обичат секса за една нощ?
Снимка: Istock

Сексът за една нощ е табу за някои и забавление за други. Четири зодиакални знака са особено привързани към този тип неангажиращи интимности, защото обичат забавленията без обвързване. Това ги прави и много добри любовници с доста опит и въображение. Тези четири зодии имат силно изразена сексуалност и са склонни да експериментират без колебания. Кои са те?

Стрелец

Стрелците са едни от най-забавните представители в зодиака. Те са винаги готови за купон. Барове, музика и танци до сутринта, приключения и шумни компании са само част от любимите им занимания, включително и интимните преживявания за една нощ. Като едни от най-големите приключенци в зодиака, Стрелците са непрекъснато в търсене на огнената, всепоглъщаща и интересна любов, която да ги изненадва всеки ден. И в това търсене те откриват много други мимолетни връзки, които поддържат пламъка им по време на търсенето.

Стрелците знаят как да омагьосват. Ще привлекат вниманието ви, ще ви заведат на купон до зори, а след това ще ви поканят в дома си, обзаведен в невероятно ексцентричен и приглушено секси осветление. Изкуството да прелъстяват е в кръвта на Стрелците. Когато си набележат някого, не се отказват, докато не го вкарат в леглото си.

Телец

Телците винаги знаят как да ви накарат да се чувствате специални, глезени и обгрижвани. Дори да е само за една нощ, Телецът ще засвидетелства цялото внимание, на което е способен, за да си прекара шеметно. Ще ви обсипе с шампанско и бонбони, ще ви ухажва и залива с комплименти. Телците знаят как да го правят бавно и приятно, така че никога да не го забравите. Повече за зодия Телец и останалите зодии, може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм я питал коя зодия е.
1
0
 
7
 
! Отговори
Да си кажем честно преди 3 години
Никоя зодия не би се отказала от подобно приключение, но доста хора имат морални задръжки или пък са практични - опасяват се от болести и други неприятности, някои от които понякога човек дори не може да предвиди.