Двойките зодии, които се влюбват от пръв поглед

Вижте кои са те
15 юли 2020 17:50, Ивета Иванова
3
Двойките зодии, които се влюбват от пръв поглед
Снимка: Pexels

Между тези 3 двойки зодии има химия и те са доказателство, че има любов от пръв поглед. Веднага са привлечени един към друг и нещата между тях започват да се развиват бързо. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Лъв и Овен
 
Две огнени зодии. Усещат привличане, хлътват и връзката става дива и много страстна. Овните са управлявани от Марс, планетата на страста и агресията, затова тези зодии не се страхуват, преследват тръпката си и получават своето.
 
Лъвовете имат големи сърца, харесва им да бъдат глезени и обичани и се радват на вниманието, което им дават Овните, както и на тяхната решителност. И двете зодии бързо се възстановяват от разбито сърце, затова не се страхуват да бъдат уязвими и да се открият пред другия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кои сте си намислили за днес, но от пръв поглед се влюбват обикновено по-инфантилните хора.
2
1
 
1
 
! Отговори
бл преди 3 години
Мен Лъвовете винаги са ме разигравали и са ми губили времето с години.. Не искам да обобщавам, може и да е случайност. Може би точно основните характеристики на Овен и Везни е това което е липсвало, решителност и романтично партньорство.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавам "Близнаци" и "Овен", а също и "Везни" и "Близнаци" които хем си бяха лика-прилика, хем държаха един на друг и бяха създали чудесни семейства, хем и при двете двойки онзи, който преживя другия, никога не сключи друг брак и запази вярност дори и след смъртта на партньора. Не че нямаха кандидати.