Отново на мода - черен цял бански

Звездите го харесват
19 юли 2020 09:55, Дарена Найденова
7
Отново на мода - черен цял бански
Снимка: pexels.com

Избирането на бански е различно за всеки от нас – някои го обичат, други го мразят, а трети се опитват да приключат с него колкото се може по-бързо. Независимо в коя категория попадате, притежанието на хубаво облекло за плажа е задължително и може напълно да промени визията ви за лятото.

Ако не знаете какво да си вземете и искате да излезете от магазина по най-бързия начин, то трябва да се спрете на класическия черен цял бански. Той никога не излиза от мода, въпреки че е на пазара от десетилетия. Ако се потопите в историята, ще видите, че целите бански са любими на множество известни личности, които не пропускат да ги облекат всяка година.

През 50-те години на миналия век Мерилин Монро многократно носи черен цял бански докато се наслаждава на топлите лъчи край басейните в Америка. Днес, ретро моделът се е превърнал в задължителен за всяка модна марка. Често банският е направен с допълнителни щрихи, за да подчертава цялото тяло.

Преминаваме към 90-те години и елегантните черни бански отново са на мода. Принцеса Даяна се забавлява в океана, облечена в любимия си модел. Както лейди Ди доказва, банският не е нито скучен, нито обикновен. Мрежести, дълбоки деколтета, изрязани или с дантели – вариациите  са много. Цветът обаче е само един – черен.

А дали и Сара Джесика Паркър се появи в черен цял бански, за да ни върна към времето на сериала "Спасители на плажа", вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Мразя черно преди 3 години
Ама пък много народ си го харесва, щото "ни съ цапъ".
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че какво общо има Сара Джесика Паркър със "Спасители на плажа"? Откога участва там, не знаех.:D
3
0
 
2
 
! Отговори
Политкоректен преди 3 години
ето, първа стъпка в плана е изпълнена. Всички трябва да са в черно и да са черни. Това е модата - само черно и черни. Но следва втората стъпка до пълното щастие - БУРКАТА. Сега остава да се наложи модата всички да са с бурки и мюсюлмани. Тогава вече ще настъпи такъв живот, че дамо си викам "дано, дано, дано..."абе няма начин някаква звезда да е с бурка, толкова ли не можахте да я пишете тука. какви са тез бели отживелици: Мерелин Монро, Сара Паркър...
2
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
важното е какво има под банският!
1
1
 
3
 
! Отговори
Моделиер преди 3 години
С екстра: бурка.