4 зодии, които флиртуват с други, дори при сериозна връзка

Ето кои са те
22 юли 2020 21:53, Ивета Иванова
7
4 зодии, които флиртуват с други, дори при сериозна връзка
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци лесно се подхлъзват. Те са страстни, искат да се чувстват желани, обичат флиртовете. Дори да са в сериозна връзка, може често да заглеждат други хора, да се чувстват привлечени от тях и да флиртуват. Вижте кои са те, според "Times of India".

Близнаци
 
Много нерешителни зодии. Трудно създават здрави и продължителни връзки, тъй като никога не са сигурни дали това е човекът за тях и винаги продължават да се оглеждат. Обичат да общуват много, да създават приятелства, да флиртуват, дори като са обвързани. Копнеят за тръпка и вълнение, а сериозните връзки не им носят тези неща. Увличат се по приключенци, винаги търсят нещо ново.
 
Везни
 
Те са най-големите майстори на флирта. Изискани са, няма да флиртуват прекалено очевидно, но все пак ще го направят, дори да са в сериозна връзка. Комуникативни зодии, които непрекъснато общуват с нови хора, ходят по различни събития. Лесно им е да хлътнат по нов човек, дори да имат гадже. В началото е нещо невинно, но после може да стане и повод за прекратяване на връзката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Стрелец преди 3 години
а ся и флиртувам, направи ги сецам наред със стрелата!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Везните просто общуват, не флиртуват( когато са във връзка.Елементарниците, болни на тема ревност, с болно его, манипулативни и завистливи приятели се връзват.Кисело е гроздето и по-добре стойте далеч от него!:)))))))))))))))))))
3
0
 
1
 
! Отговори
:))) преди 3 години
Майстор Краси, пред ченг-есарското кафене, сочейки ме с пръст каза: "Ето я, тази, дала от-зад"л Още чакам да ми кажат на кого съм дала. Ковкото е вярно - толкова да са му живи децата на този многознаещ ***!!!На "Пепа" -много поздрави! На пу-тю-вците, дето раздуват небивалици - също!Са-потненци са лесни за манипулация добичета!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):)))))))))))))))
2
4
 
0
 
! Отговори
Тошко Приморски преди 3 години
Факт.
1
0
 
3
 
! Отговори
Друга зодия преди 3 години
И аз, и аз, и аз!