5 знака, че само вие влагате усилия във връзката

Постоянно се страхувате от раздяла
24 юли 2020 22:25, Михаела Лазарова
4
5 знака, че само вие влагате усилия във връзката
Снимка: Istock

Щастието в една връзка зависи от взаимността в нея. За да съществува любовта и за да се надграждат отношенията всеки ден, двамата партньори трябва да полагат усилия наравно. Ако това прави само единият партньор, рано или късно признаците започват да се появяват. Нагнетява се напрежение, може да се появи депресия и загуба на вяра в щастието.

Кои са признаците, че само вие влагате усилия, за да накарате връзката помежду ви да се получи?

Само вие влагате усилия във връзката

Отношенията между партньорите в една връзка винаги са двустранни. Усилията, които се полагат за запазване на щастието и изграждане на бъдещето също са взаимни. Когато става така, че само единият партньор да влага цялата си енергия в поддържането на връзката, тя е обречена. Обречено е и щастието и любовта в бъдеще, защото отровната среда, която се създава убива тези пориви.

Вие сте прекалено услужливи

Ако правите грешката да сте винаги на разположение на партньора си, ще изгубите уважението му. Когато единият партньор прави всичко по силите си да угоди на другия, да го накара да се чувства добре, да бъде свръхуслужлив, ефектът е тъкмо обратният. С други думи – тази безкрайна услужливост и сервилност всъщност дава одобрение на всички негативни черти у партньора ви. Така вие му давате сигнал, че сте съгласни с нещата, които той прави, което води до задънена улица в отношенията.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от Ако щете - вярвайте
Маските водят до обриви, как да се грижите за кожата през лятото?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Anonymous преди 2 седмици
Ако почнете да четете такива неща за да знаете какво става във връзката Ви - късайте, всичко отдавна е свършило...
1
6
 
2
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 седмици
не сме зодии