Защо мъжете се влюбват в жени от зодия Козирог

Целувките им са страстни
26 юли 2020 10:05, Михаела Лазарова
19
Защо мъжете се влюбват в жени от зодия Козирог
Снимка: Istock

Жената родена под знака на зодия Козирог ще бъде най-романтичната партньорка. Още в първите срещи, ще разберете че тя е добър слушател, дори и мненията ви да се разминават. Но още нещо, което тя иска мъжете да знаят е, че е независима. Това значи, че не бива да си играете с нея на манипулаторски игри, защото няма да ви се получи.

Лесно е да се влюбиш в жената Козирог, защото тя е отличен организатор, който планира живота си с толкова фини детайли. Освен това ще ви бъде опора в трудни моменти, защото за нея няма неразрешими казуси.

Жената Козирог ще се нуждае от вашето търпение и обич, да изслушвате нейните мисли и идеи. Направите ли го, тя ще бъде най-верният ви приятел и най-страстната любовница.

Ако нещо се обърка, знайте че може да разчитате на нея напълно. Още нещо, което мъжете оценяват в тази жена е нейната лоялност към партньора. Тя не би се отклонила и и не би изневерила на половинката. По-скоро би сложила край на връзката.

Лесно е да се влюбиш в жена от зодия Козирог, защото тя дарява топла любов, връзката с нея е изпълнена със съдържание. Ако търсите стабилност, лоялност и романтика, всичко в едно, открийте вашата жена Козирог.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Михаелчето мъж не е виждала в леглото си. Стара мома. Ама е експерт в тънката част.Впрочем може и да е самотен стар плешив мъж с мераци, бивш военен старшина, под този псевдоним.
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега, което знам мъжко или женско козирог, не мога да кажа много положителни думи.Заядливи, злобни, завистливи . .Живеят си в собствен филм. Мизерни същества са. За разлика от скорпионите им липсва достойнство и класа. ***.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3, казах го с ирония, разбира се, зодиите са последното нещо, на което обръщам внимание.
10
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-хубаво кажете защо жените от зодия Козирог са лесни...
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото са, наивни и глупави не знаят с какви проклети се захващат,до като се усетят става късно
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да повярвам колко хора се връзват на зодии. После се чудим защо има и ***, антиваксъри и подписващи петиции срещу Бил Гейтс. :( Осъзнайте се - астрологията е пълна глупост! Няма как да има нещо вярно в нея. За забавление става. Но да мислиш, че звездите могат да влияят на характера и съдбата ти, е меко казано несериозно.
7
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имал съм два козирога. Жена-козирог е с много тъмна аура, поне аз козирочка без психически отклонения не съм срещал. Отравя ти живота и това й доставя удоволствие. Това създание живее в скандала, храни се със злоба, завист и мъст. Просто стойте много далече, ама много!
6
3
 
10
 
! Отговори
Лошо няма ! преди 3 години
Козирозите жени, правят готин SEX !
5
18
 
6
 
! Отговори
Манолов преди 3 години
До Не могаАми, то това е точно жена-Козирог - недоучена и нарцистична командирка, при това - студена и безумно суетна. Тя не търпи мъж или жена, които да не може да командва, на всичкото отгоре е и сметкаджийка, кокетка, трябва да търпиш и родата й. Влюби се в такава и особено - разчитай на нея, ако толкова ти е акълът. Говоря от опит.
4
2
 
7
 
! Отговори
Оффффф! преди 3 години
Когато се влюбвам, зодията е едно от последните неща, които ми правят впечатление.Най-важно е цялостното излъчване, комбинацията от външност и душевна нагласа. А дали е коза, овца, крава или друг рогат ***, си проличава след първоначалната еуфория.
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименахахах хайде сега не с лошото. Хубава зодия сме, но трудно допускаме хора до нас. Но влезете ли ни под кожата е за цял живот. :)
2
2
 
5
 
! Отговори
аз преди 3 години
В мъже ли да се влюбват?
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз като се запозная с някое момиче, първият въпрос ми е дали е козирог ахахах