Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 27 юли - 2 август
Обновена: 27 юли 2020 20:23 | 27 юли 2020 20:22, Ивета Иванова
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Настроението ви е нестабилно и ще варира буквално от едната крайност в другата. От желание за раздяла и окончателно прекъсване на връзката ще стигате до крайно съжаление и горчивата мисъл, че сте направили огромна грешка. Не взимайте решения под влияние на емоциите. Намалете инициативата и се адаптирайте към събитията. Това е правилната тактика за тази седмица.
 
Телец
 
Реагирайте спокойно на капризите на половинката си. Може би той/тя се опитва да се убеди в силата на чувствата ви? Ако все още не сте във връзка и някой настоятелно търси сближаване, отклонете поканата за индивидуална среща. Предложете участие в купон в по-широк кръг. Неформалните разговори ще ви насочат към интересите, а най-вече към целите на „преследвача“.
 
Близнаци
 
Собствените ви мисли ще ви занимават много повече от вълненията на половинката. Ако не сте в състояние да следите разговорите с него/нея, то насочете се повече към виртуално общуване с размяна на писмени съобщения. В противен случай рискувате да „изтървете нишката“ и да си докарате сериозна разправия. Що се отнася до необвързаните, те трябва да решат какво в действителност искат: да се влюбят, да сърфират в сайт за запознанства, да си уговорят неангажираща среща или просто да останат сами със себе си.
 

0
Още от Ако щете - вярвайте
Как да изберем добър детски басейн?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари