Седмичен любовен хороскоп за 27 юли – 2 август

Възможни са разочарования
Обновена: 27 юли 2020 11:44 | 27 юли 2020 11:43, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 27 юли – 2 август
Снимка: pixabay

Очаква ни една интензивна и донякъде напрегната любовна седмица. Ще бъде интересно, ще има ново начало за някои представители на зодиака. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна седмица очаква представителите на зодия Овен. Ако сте крили някаква информация от половинката си, то тя сега ще излезе наяве. Венера сега се намира във вашия комуникационен сектор. Възможно е да сте по-сдържани в емоциите си към половинката или някой, който е привлякъл вниманието ви. Но много е възможно за някои Овни да е настъпил моментът, в който да си дадат сметка, че е време да продължат напред и да елиминират от живота си спомените за някого, с когото вече не са във връзка.

Телец

Самотните представители на зодията може да останат разочаровани от неуспешните опити да намерят своята половинка. Бъдете внимателни в комуникацията с хора, които не познавате достатъчно добре. Някой може да се покаже в залъгваща вашите емоции светлина. Не правете компромиси със себе си. Ако вече си имате половинка, погрижете се повече за романтиката във връзката ви.

Близнаци

Близнаците може да почувстват разочарования по много направления – работа, любов. Не бива да давате свобода на негативните мисли, които рушат вашето самочувствие. Не позволявайте мнението на другите за вас да влияе на самооценката ви. Вие заслужавате цялата любов и не се съмнявайте, че ще я получите. Слънцето идва към вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: флиртинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари