15 признака на силната любовна връзка

И двамата знаете, че любовта не е приказка, а реалност
28 юли 2020 17:37, Михаела Лазарова
6
15 признака на силната любовна връзка
Снимка: pixabay

През живота си преминаваме през какви ли не връзки – щастливи, нещастни, болезнени или безразлични. Когато обаче открием истинското щастие в лицето на най-подходящия партньор за нас, ние ще усетим признаците за това. Щастливата и хармонична връзка има своите сигурни белези, които няма как да сбъркате.

Ако все още се питате дали сте открили щастието в любовта, ето няколко признака на щастливата и здрава връзка, които ще ви помогнат да го осъзнаете.

И двамата виждате възможности навсякъде около вас, докато другите ги приемат като трудности и непреодолими предизвикателства.

И двамата знаете, че няма за какво да се ревнувате и за какво да завиждате.

Не се чувствате притиснати от традициите и очакванията на близките си.

И двамата знаете, че миналото, настоящето и бъдещето са неща, които не трябва да се смесват. Миналото е останало точно там, където му е мястото и не го оставяте да ви влияе.

И вие, и партньорът ви усещате и виждате любовта навсякъде около вас и това ви прави изключително щастливи.

И двамата знаете, че да не правите нищо за връзката си не е опция. Винаги опитвате да надграждате отношенията си и да ги изведете на следващо ниво.

И двамата се стремите към нещата, от които имате нужда в живота си без да се осъждате един друг. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


6
Още от Ако щете - вярвайте
Сезонът на Лъва - какво ви очаква според зодията?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 седмица
До анонимната- няма как да кажеш на НЯКОЙ, случаен мъж, такива неща и той да се съгласи, ако ще да си най-красива на света.. Виж, ако познаваш даден човек по-дълго време и ако наистина го обичаш и той теб също те харесва/обича, няма проблем и на двата варианта - идвам с теб или тръгвай с мен :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бих искала и аз да имам смелостта и самочувствието да кажа на някой мъж идвам с теб и той да се съгласи. Или тръгвай с мен. Кое според вас е по-добрия вариант.
4
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 1 седмица
Бях наемник в страната и в началото на 90-год .Тя ме чакаше пред комендатурата и ми каза:Мо идвам с теб.Мо беше позивната с която ме търсеха по радиостанцията.Знаеш ли какъв съм аз?Ти си българин.А знаеш ли къде е България?Някъде в Европа.ОК.За 26год брак ми е казвала три пъти името.Иначе в къщи постоянно дърдори.Мо направи това,Мо ела ми помогни.Трудно се произнася казва името ти.И така си останах Мо.
3
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 1 седмица
Имам 26год брак с жена от азиатски произход и не мога да си представя ако я няма какво ще правя без нея.И досега се чудя кое може да накара една жена да тръгне с почти непознат мъж и да дойде с него от другия край на света?Преодолях с нея всички културни различия,тя научи нашия език,аз донякъде нейния,но ако можем да върнем времето назад,пак ще се оженя за нея.Сигурен съм,че и тя ще направи същото.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най силната любовна връзка за мене е когато съм " вътре"
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В днешно време силна любовна връзка няма