3 зодии, които са прекрасни сестри

Може да разчитате на тях
28 юли 2020 23:53, Ивета Иванова
4
3 зодии, които са прекрасни сестри
Снимка: Pexels

От представителките на тези 3 зодиакални знаци стават страхотни сестри! Те се грижат за своите роднини, защитават братята и сестрите си, напътстват ги в живота.

Пазят най-големите им тайни и може да им се има доверие. Вижте кои са те, според "PinkVilla".

Везни

Много щедри и мили зодии. Винаги търсят баланса и хармонията и са страхотни хора. Забавни са, правят ви компания, разказват истории, дават съвети, държат се възпитано и мило. Знаят как да говорят с роднините си. Ако имате проблеми, Везните ще ви помогнат да се изправите пред тях и дори ще ги решат вместо вас. Знаят как да ви оправят настроението и не ви съдят, дори да сте сбъркали. Окуражават ви да дадете най-доброто от себе си и искат да блеснете. Късмет е да имате сестра Везни!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сведение на бившия Сѝпотски хлебарски бос и жена му, на чиито племенници съм преподавала (ах, да ви срещна някой ден, Даяна и Никола!), съм учителствала успешно и не съм била вк-дал Не съм и "Пипи"1 бившата на брата на Изродения Гол *** - митю. И "Мая" не съм.Ела ми, ела до-биче нескопосано, аз да ти обясня, как се тормози цяло семейство!НЯМА ПО-ИЗРО-ДЕНО, ПРОМИТО, БОЛНО И ДОЛНО ПЛЕМЕ, ОТ ТОВА РАЗ-ЛАШКАНО И ДУШЕВНО-СКО-ПЕНО ПЛЕМЕ!
1
0
 
0
 
! Отговори
:))) преди 3 години
И така, болен и промит *** - ВСИЧКО ще излезе наяве!!!Ало, варненските разбирачи - до кога ще ми приписвате биографията на Петя ШаралиевяБ! :)))Дядо ми просто е купил половината двор от дядо ѝ!!! Тя не била добре с нервите, има бра - Николай, който - напълно възможно! е мениджър на хотел (един от-кач-алник ми крещя, че това е брат ми, мениджър на хотел - сочейки баща ми). Те са от Варна, също като покойната Веселка, тяхна братовчедка.