3 зодии, които правят лошо впечатление на първа среща

Ето кои са те
Обновена: 30 юли 2020 22:48 | 30 юли 2020 22:47, Ивета Иванова
4
3 зодии, които правят лошо впечатление на първа среща
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци може да се държат странно на първа среща. Чувстват се неловко, често не могат да зададат тема на разговор или прекалено много мислят. Вижте кои са те, според "PinkVilla".

Дева
 
Тези зодии анализират всичко и постоянно премислят нещата. Могат да са напрегнати на първа среща, да не обръщат много внимание на човека, а да създават сценарии в главата си. Смятат, че човекът срещу тях вече си е изградил някокво мнение за тях.
 
Притесняват се, че той може да ги съди, че не изглеждат достатъчно добре. Често мълчат, защото не знаят дали това, което ще кажат, е правилно. И се получава неловко мълчание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
izgonetego vednaga
2
0
 
1
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Запознах се с мило момиче"Козирог". На първата ни среща мълчеше и ме гледаше като осъден престъпник,когото трябва да разстреля незабавно. На втората ме гледаше като хирург на когото би искала да ми отреже главата незабавно...На третата среща обелваше с мъка няколко думи и ме гледаше като миеща мечка жабата....На четвъртата среща си отвори устата като водопад и започна да ме критикува все едно съм изял 5глави чесън и една кис.зелка.Казва се Кармен Младенова
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ивета, Ивета, пак лк пишем за деви? Момиче, стига си ни плюла? Така лй ще ти мине живота? В разчистване на сметки с девата, която ти открадна гаджето, посредством статии?! Това е тъжно! Стегни се! Направи нещо с живота си! LGBTG+ все ще те вземат