Любовният ви хороскоп за месец август

Шансове за необвързаните
30 юли 2020 12:56, Михаела Лазарова
0
Любовният ви хороскоп за месец август
Снимка: Istock

Август ще бъде интересен и интензивен любовен месец. Възможни са конфликти, но за някои представители на зодиака няма да липсват и флиртове. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Взаимоотношенията могат да бъдат интензивни през този месец, а ако продължите да потискате истинските си емоции по настоящите проблеми, ще страдате. Комуникацията е ключова за една връзка, не го забравяйте. Бъдете търпеливи и изчакайте, докато нишката на вашия живот тихо се разплита, за да разкрие истинския ви път. За необвързаните няма да липсват интересни запознанства, флиртове. Носете се по течението и не насилвайте събитията. Ако го направите ще се радвате на хубав месец. Като цяло през август може да изчистите миналото, да изгладите недоразуменията с любимия човек.

Телец

През август планетите ще изпитат вашето търпение. Възможно е да сте по-раздразнителни, което ще се отрази на любовния ви живот. Опитайте се да овладеете емоциите си. Помислете за нови идеи, с които да подобрите взаимоотношенията си, освен ако не искате да прекратите връзката си. Направете промени, които да използвате като трамплин за подобряване на любовния ви живот. Късмет няма да ви липсва. Важното е да действате, ако настоящата връзка ви е важна. Ако сте необвързани и имате отправени покани за пътуване, парти вечери, не ги отказвайте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари