В сезона на Лъва, за кои зодии този период ще е успешен?

Някои ще са творчески настроени
30 юли 2020 23:40, Иванка Гъркова
2
В сезона на Лъва, за кои зодии този период ще е успешен?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Лъва официално настъпи. Огненият знак ще властва от 22 юли до 22 август. Имайки предвид, че девизът му е "Аз заповядвам!", не се учудвайте, че царят на животните ще контролира съдбите ни в следващите седмици.

Слънцето, което попада в този знак от зодиака, символизира и неговото могъщество, което той осъществява чрез огъня.

Повлияни от енергията на Лъвовете, много хора ще впрегнат потенциала си, за да бъдат независими и творчески настроени като тях. За някои следващият 1 месец ще бъде изпълнен с предизвикателства, но за други доста положителен.

Ето за хората от кои зодии сезонът на Лъва ще бъде отличен:

Овен

Време е да излезете от черупката си и сезонът на Лъва ви предоставя тази възможност. Слънцето ще попадне във вашия пети дом – на творчеството, страстта и романтиката. Вие ще бъдете настроени за създаване на нова връзка и себеизразяване. От друга страна Марс, която ви ръководи, ще ви донесе адреналин и желание за приключения. Възползвайте се от този шанс, за да се забавлявате и бъдете по-свободни. Заслужавате го.

Лъв

Всеки Лъв ще празнува в отделен период от месеца. Тъй като Слънцето е в този знак, той ще бъде най-облагодетелстван през периода. Може да забравите за трудните месеци, които са вече зад гърба ви и да започнете нова страница. Независимо дали искате да стартирате ново начинание или да осъществите отдавнашна своя мечта, Вселената ще работи във ваша полза. Нещата ще започват бавно да се подреждат.

За кои други зодии този период ще е успешен, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: лъвастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари