Месечен хороскоп за август

Раците да внимават с емоциите
31 юли 2020 22:51, Михаела Лазарова
1
Месечен хороскоп за август
Снимка: Istock

Новият месец август идва с много предизвикателства. Очакват ни промени, донякъде трудности, но и хубави моменти. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Упоритостта ви ще достигне до невероятни висини през този месец. Амбициите ще се покачват с температурите. Ще преследвате целите си независимо от препятствията и от умората, присъща за всяко състезание и най-вече за състезанието със себе си. Във ваша полза е през втората половина на месеца да намалите темпото. Анализирайте постигнатото и подредете за пореден път приоритетите. Важно е да сте вътрешно убедени, че се движите в правилната посока.

Телец

Добрата новина за представителите на вашия знак е, че ще успеете да довършите започнатото без излишно бързане и тревоги. Ще спазите уговорените срокове, ще получите нови предложения за заетост и, което е най-хубаво, ще получите полагаемото ви се за свършената работа възнаграждение. Организирайте почивките си така, че да сте повече време със семейството и с близките си приятели, да сте повече време сред природата. Независимо, че се славите с издръжливостта си, не се натоварвайте с повече задължения, отколкото сте в състояние да понесете. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са най-добрите комплименти за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари