Защо мъжете се влюбват в жени от зодия Риби

Тези жени са търпеливи
10
Защо мъжете се влюбват в жени от зодия Риби
Снимка: Istock

Тя е емоция, безкраен мечтател... Жената, родена под знака на зодия Риби. Лесно е да се влюбите в нея, защото тя не само излъчва страст, но ще ви гледа по този начин. Винаги ще усещате нейната силна енергия. Жената Риби винаги обръща голямо внимание на детайлите.

За нея малките неща са важни, затова не се учудвайте, ако още в началото на взаимоотношенията ви изненада с нещо любимо, за което не сте предполагали, че знае. Интуицията ѝ е много силна и винаги може да се доверите на нейните инстинкти.

Никога няма да се почувствате изгубени с нея, защото тя ще ви чуе, дори когато мълчите. А това ще ви накара да се влюбите още по-силно в нея.

Винаги идейна и артистична, жената Риби твори край себе си с много емоции. Това си личи в интериора на дома, ястията, които приготвя, в личния ѝ стил. Силната интензивност, с която усеща всичко, цялата тази енергия, тя влага и в любовните взаимоотношения.

Нещо, което кара мъжете да се влюбят с лекота в нея е емпатията, която проявява. Винаги се съобразява с чуждите емоции и нужди. Жената от зодия Риби е независима личност и мъжете бързо го разбират, но тя показва тази своя силна страна по много деликатен начин.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
Ловец&рибар преди 3 години
Защото са лъжливи и манипулативни, добре играят ролята на жертва, а всъщност отдавна са си набелязали като цел въпросния заблуден, влюбен *** и си го въртят на пръста до пълно разорение и унищожение.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жени риби. Русалки.
2
4
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Една от най-красивите жени с която съм бил е точно Риба. И да, бях много влюбен в нея. Това го умеят, дори без да говорят да накарат един мъж да лудне по тях
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щото нямат акъл, за тва. трябва да си много *** да се влюбиш в жена риба.