Седмичен любовен хороскоп за 10 – 16 август

Емоционална любовна седмица
10 авг 2020 12:46, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 10 – 16 август
Снимка: Istock

Очаква ни една натоварена по отношение на любовната комуникация седмица. Уран навлиза в ретроградна фаза и ще има изненади. Ако успеем да овладеем емоциите си, ще се радваме на романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои несполуки в работата може да се отразят на настроенията ви спрямо любимия човек. Ако се усещате твърде напрегнати, направете крачка назад и помислете отново, защото емоциите ви ще нарушат хармонията помежду ви. Хубавото е, че в края на седмицата всичко ще се балансира. Почивайте си повече, правете неща заедно, които ви зареждат с положителна енергия.

Телец

Хармонията между вас и половинката ви може да бъде нарушена заради спор, в който е възможно да бъде намесен и роднина. Ще бъде важно да внимавате с думите и действията си. Не бързайте с взимането на решения. Тези от вас, които са необвързани е възможно да имат интересна среща. Отдайте се на приятни емоции, но не прибързвайте с интимността.

Близнаци

В случай, че сте неудовлетворени в любовта, няма да се поколебаете да го споделите на любимия човек. Лошото е, че може да го направите не по най-добрия начин. Ако усещате, че разговорите няма да бъдат продуктивни и ще доведат до объркване помежду ви, избягвайте да обсъждате важни теми. Необвързаните ги очакват флиртове, но нищо сериозно като обвързване. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари