Какво да очаквате при Ретрограден Уран?

Той се различава от ретроградния Меркурий
12 авг 2020 19:46, Дарена Найденова
10
Какво да очаквате при Ретрограден Уран?
Снимка: Pexels

Миналият месец ни донесе ретрограден Меркурий, който ни обви в психическа мъгла за цели три седмици, предизвика неудобни комуникации и логистични злополуки.

Този месец ще трябва да се сблъскаме с още по-предизвикателен ретрограден период. В събота, 15 август, Уран – планетата на промяната и революцията, ще забави своето движение, продължавайки да бъде в знака на Телец.

Това далечно тяло няма да ни обърка онлайн срещите, нито пък ще ни накара да забравим паролите си, както беше при ретроградния Меркурий. По-скоро Уран ще има по-траен ефект върху начина, по който живеем живота си.

По-дълбоки промени

Когато се движи с нормална скорост, Уран функционира като измамник на нашата Слънчева система, подбуждайки промените, които се случват през цялата година. През март 2019-а планетата отново навлезе в знака на Телец, който е силно свързан както със земята, така и с материалните ресурси.

Тогава астролозите предупредиха за масивни промени и разтърсвания в околната среда и икономиката. Въпреки че все още имаме няколко години преди Уран да премине в друг знак, ретроградният период ще ни осигури лек отдих от хаоса, през който преминахме през последната година и половина.

Е, почивка може би е силна дума. По-скоро Уран ще забрави за външните сътресения и ще ни разтърси отвътре. Когато навлиза в ретроградната си фаза, планетата изисква да направим равносметка на текущата ситуация, включително на последните промени, които са се случили по време на нормалното ѝ движение.

Трябва да се запитаме дали сме готови да посрещнем новите моменти и дали сме достатъчно уверени, че ще се справим с тях. Дали старите ни вярвания не ни пречат да продължим напред? Дали предположенията ни вече не съответстват на реалността? Подходящи и постижими ли са нашите цели, желания и нужди?

Този вътрешен разпит трябва да завърши със следния въпрос: Как можем да се приспособим към промените, за да живеем по-добре в света, който ни чака отвън? Време е да проявите малко креативност и критично мислене към себе си. Този ретрограден период ще възнагради всеки, който се адаптира към ситуацията.

Трябва ли да се подготвим за вътрешна еволюция, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам да проумеете, че да се лъже е подсъдно.
8
1
 
36
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
В този случай аз си го местя от лявото на дясното рамо.
7
0
 
32
 
! Отговори
Ретро гаден преди 3 години
Като не разбирате, защо изказвате компетентни мнения?Намерете в Гугъл какво представлява ретроградно движение на планети и ще ви стане ясно, и картинки има и видео.
6
2
 
32
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
..продължение.Разкажете подробно на астролог, как е минал денят ви и да видим дали той ще познае зодията ви. Или, ако даден човек е осиновен като малък и не си знае истинската рожденна дата и месец/тоест не си знае зодията/, би трябвало само като знае характеристиките на отделните зодии и сравни със собствения си характер да разбере коя зодия е. Ама едва ли!Но пък без зодии и хороскопи щеше да е сиво и скучно. А и мното хора се мотивират от хубав хороскоп за деня.
5
2
 
34
 
! Отговори
Скептик към 2 въпрос преди 3 години
Какво означавало ретрограден ли? Нищо не означава. Астролозите си ги измислят, както им падне. Да си чул или видял астролог с телескоп или със собствена обсерватория за да наблюдава звездното небе. По възможност от планина, защото вечер от градовете се излъчва свеглина, която пречи на наблюдението на звездите. Няма такъв. Всеки астролог става сутрин и почва да си ги измисля на коя зодия какво да напише. Пишат общовалидни неща, дето се случват на повечето хора и , които няма как да не се сбъднат.
4
1
 
31
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Да не видим наблизо голямата гъба...
3
0
 
32
 
! Отговори
Ясно какво- преди 3 години
увеличаване на броя центрофуги за обогатяване на уран(метала разбира се,а не римския бог,на когото е кръстена планетата),присъединяване и на другидържави към клуба на ядрените държави и скорошно увеличаване наглобалното затопляне чрез ядрени експлозии,а след това глобална ядреназима.И ние ще загубим,но не толкова много като развитите страни.
2
2
 
32
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Някой знае ли какво значи ретроградно движение на Планета?Гледах в Уики - две планети се движат ретроградно, ако се движат в обратни посоки по орбитите си.Ама тук явно не става дума за това - няма как две планети ту да се движат ретроградно, ту не. Всяка планета си има посока и не си я обръща.Какво имат предвид астролозите?
1
3
 
33
 
! Отговори
MaйMyнaта преди 3 години
Не ме интересува Уран. Искам Марс!