Новолуние в Лъв: Какво да очаквате?

Събитието настъпи на 18 август
21 авг 2020 21:16, Дарена Найденова
2
Новолуние в Лъв: Какво да очаквате?
Снимка: Pexels

В астрологията новолунието е невероятно подхранващо и подмладяващо преживяване. Това е момент, в който сте призовани да направите равносметка на живота си, да се освободите от всички тежести, които носите и да тръгнете напред с изцяло ново мислене. Приемете новолунието като парцел плодородна почва, в който ще посадите семе. То ще прерасне в нещо красиво и уникално. 

Новолунието през август 2020 година е богато на потенциал, така че се възползвайте от мощната енергия, която съдържа. Лятото е не само за релакс и плажове, а също така е изпълнено с мотивационна енергия. Ако решите да започнете нещо ново през това новолуние, вероятно ще видите, че то ще се реализира във времето. 
 
Дори и да не планирате да влагате прекалено много усилия в нов проект, самото поставяне на цели през това новолуние, ще създаде величие в живота ви. Това събитие се случва в творческия, игрив, изразителен и романтичен знак на Лъва. Той иска да забравите за сериозните неща за определено време и просто да се забавлявате. 
 
Лъвът се управлява от Слънцето - небесното тяло, което е отговорно за вашата увереност, жизнена сила и идентичност. Неговата енергия ви действа положително и ви кара да посегнете към желаните неща. Ако Лъвът има какво да ви научи, това е, че увереността идва от смелостта да правите каквото искате и да бъдете каквито искате. Този знак винаги ще ви нааставлява да участвате в различни дейности и да грабите с пълни шепи от живота.
 
Какво да очаквате от Новолунието в Лъв вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИЩО НЕ ОЧАКВАМ