6 храни за тънка талия

Подпомагат за изгарянето на калории и намаляване на мазнините
Обновена: 22 авг 2020 20:33 | 22 авг 2020 20:32, Михаела Лазарова
3
6 храни за тънка талия
Снимка: Istock

Едни от най-трудните за редуциране излишни мазнини са тези в областта на бедрата, дупето и талията. Те изискват специални упражнения, кардио тренировки. Хубавото е, че има някои храни и напитки, препоръчвани от диетолози, за които се смята, че подпомагат изгарянето на калории и намаляване на мазнините в областта на талията (както и останалите проблемни области). Добавете към менюто си нар, зелен чай, сладки картофи, червено грозде, люти чушки, както и:

Лешници

Чудесни за малки закуски, когато изпитваме глад, затова е добре да ги имаме подръка. Вкусните ядки имат противовъзпалителни свойства, но съдържат и мононенаситени мазнини – едни от най-полезните за отслабване. Лешниците са с високо съдържание на антиоксиданти, които са важни за здравето на сърцето.

Кисело мляко

Натурално разбира се! Включването на чаша кисело мляко в диетата ви ще ви осигури протеини, аминокиселини, които задействат хормоните в тялото ви, подпомагащи изгарянето на мазнините и намаляващи апетита.

Авокадо

Ако искате да имате тънка талия, включете в менюто си авокадо. Според изследвания, мононенаситените мазнини, които се съдържат в него, подпомагат организма да изгаря излишни мазнини много по-ефективно. Авокадото е много универсално и може да се използва за направата на много неща, включително диетични десерти. Консумацията му ще ви осигури ситост и енергия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Преди две или три години, британски учени доказаха че че можем да пием неограничено без да напълняваме, оцет. Гъбите наистина са много зле като хранителна стойност. Клетъчната им стена е изградена от хитин, който не се разлага от нито един ензим. Приблизително 1.5% процента се усвояват, това което е сдъвкано. Номера им е че миришат вкусно и съдържат усилватели на вкуса, защото спорите се активират, когато минат през стомаха на живо същество, където е кисело и топло.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Rossen RoussinovИма и храни с отрицателен енергиен баланс , тоест тялото ще изгори повече калории за да усвои храната от колкото ще получи от тези храни . Пример - зеле , гъби и т.н.
1
2
 
1
 
! Отговори
Rossen Roussinov преди 3 години
е как храна ще редуцира калориите като самата храна дава калории :D а със сладки картофи може да забравите за каквото и да е отслабване