Седмичен любовен хороскоп за 24 – 30 август

Необвързаните Раци имат шанс за среща с интересна личност
24 авг 2020 16:00, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 24 – 30 август
Снимка: Istock

Марс и Сатурн може да окажат някои затруднения в областта на любовта. В края на седмицата Венера и Нептун ще са в хармония, което ще ни накара да виждаме по-хубавото в любовен план. Възможно е да сме по-уязвими. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от вас ще се замислят дали любовта си струва. Тези, които имат любим човек до себе си, ще се радват на хармония и романтика. Дългите разговори, желанието да си създадете комфорт един на друг, ще бъдат доминиращи. В края на седмицата е възможно да има разногласия, които да помрачат настроението ви. Задавайте въпроси и търсете отговори.

Телец

Необвързаните представители на зодията може да се отчаят от липсата на любов в живота им и ще търсят компанията на приятели, с които да поговорят. Обвързаните Телци ще се радват на подкрепата на партньора си в начинанията, които искат да осъществят. Но през почивните дни възможно да има разногласия, внимавайте с думите. В случай, че се почувствате манипулирани, не се колебайте да го споделите.

Близнаци

Близнаците е възможно да получат добри финансови и работни новини. За жалост половинката ви може и да не иска да празнува с вас успехите ви. Може би се чувства зле, че вие постигате повече успехи, че печелите повече пари. Тези от вас, които търсят своята половинка, ще се радват на флиртове, нови познанства, интересни контакти.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари