Любовен хороскоп за всяка зодия за септември

Нов месец, нови вълнения
28 авг 2020 13:05, Михаела Лазарова
4
Любовен хороскоп за всяка зодия за септември
Снимка: Istock

Лятото мина неусетно и е време да посрещнем септември. Новият месец идва с промени в любовта. Възможни са критични точки, но няма да ни липсва и романтика.

Какво да очаквате в любовта през септември?

Овен

В началото на есента представителите на зодия Овен ще направят оценка на любовните си отношения. Романтиката може и да не е толкова често явление за вас, но вие ще имате голямото желание да направите половинката си щастлива. Ще бъдат засегнати и важни теми като тази за съвместния живот. Възможно е да вземете важни решения относно промяна на местожителството и смяна на работата. Септември ще ви донесе хубави емоции в любовта и ако търсите своята половинка. Планирайте пътуване, без значение дали имате половинка до себе си или не.

Телец

За родените под знака на Телеца септември ще бъде благоприятен месец за любовта. Изобилие от различни вълнуващи събития, които ще ви усмихнат, както вас, така и половинката ви. Необвързаните няма да скучаят и ще могат да срещнат интересни личности, но ще им трябва време, за да отсеят кой е подходящият за тях човек. През септември комуникацията с другите ще ви върви, което ще благоприятства и любовта, както за тези, които я търсят, така и за онези, които вече са я намерили. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: интимнолюбов и зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Тетка преди 3 години
, защо само за тези 2 зодии е написано?Или пишете за всички или изобщо недейте така е много тъпо
1
1
 
8
 
! Отговори
BOSS преди 3 години
НЕЗНАЕХ ЧЕ ЗОДИИТЕ СА САМО 2 !!!!!!!!!!!!!!ИЛИ ПУБЛИКУВЙТЕ ВСИЧКИ ИЛИ НЕ КАЧВАЙТЕ НИЩО , ТВА Е ХИПЕР МЕГА ТУПО ДЕТО ПРАВИТЕ !!!!