Седмичен любовен хороскоп за 31 август - 6 септември

Очаква ни пълнолуние
31 авг 2020 10:22, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 31 август - 6 септември
Снимка: Istock

В първата седмица на септември ни очаква пълнолуние, което ще ни направи по-сантиментални по отношение на въпросите свързани с любовта. От друга страна, Венера ще ни помогне да преминем по-леко през разочарованията. Планетата на любовта ще даде тласък на романтиката и радостта от живота и любовта. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Голяма част от обвързаните Овни, които следват кариерни цели, ще се нуждаят от помощта на любимия човек у дома. Хубавото е, че ще я получат, което ще внесе повече хармония във взаимоотношенията им. Ако сте необвързани, планетата на любовта Венера, ще се премести във вашия любовен сектор. До 2 октомври има големи шансове да срещнете нова половинка.

Телец

Пълнолунието тази седмица ще повлияе положително на любовния живот на Телците. Венера пък ще окаже влияние на вашият дом и семейството. Необвързаните може да имат интересно запознанство. Тези, които скоро са започнали връзка, ще се движат добре напред. Онези от вас, които имат отдавна половинка, ще се радват на хармония.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията може да се почувстват напрегнати по отношение на финансите. Може би половинката ви се отнася безотговорно към парите ви. Направете всичко възможно, за да разрешите проблема без конфликти и да започнете да работите задно за общото ви благо. Необвързаните Близнаци може да почувстват привличане към някой, който живее в близост до дома им. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари