Зодиите, на които септември ще донесе успехи в кариерата

Време е да се завърнем към професионалните си задължения
2
Зодиите, на които септември ще донесе успехи в кариерата
Снимка: pexels.com

Септември месец дава своеобразно начало на новия професионален сезон. Лятото вече е към края си, а отпуските и морето ни оставиха красиви спомени. Въпреки забавленията, трябва да се насочим отново към офиса и задълженията, които ни очакват там. Сега имате възможност да поставите нови цели, които да изпълните и най-накрая да постигнете всичко, което не сте успели да свършите преди началото на лятото.

Слънцето вече е в Дева, което превръща този месец в най-доброто време за производителност, практичност, организация, анализ и упорита работа. Септември ще бъде доста добър в професионален план за някои от зодиите, които ще срещнат пречки по пътя си, но ще преминат през тях с особена лекота.

Първо, Марс ще навлезе в своята ретроградна фаза. Явлението ще настъпи на 9 септември и едно от най-редките от този вид. През това време е обичайно да се чувствате така, сякаш колкото и да се опитвате, нищо не ви върви. Опитът може да предизвика разочарование и дори да доведе до няколко гневни изблика. Тази ретроградна фаза е особено трудна, тъй като Марс и Меркурий ще образуват квадрат със Сатурн и това ще породи редица конфликти.

Септември обаще ще подобри кариерата на три зодии, като им покаже пред какво са изправени и ще изисква от тях високо ниво на ангажираност. Слънцето също образува тригони с Уран, Юпитер и Сатурн, което ще осигури допълнителна подкрепа на трите знака.

Ето кои зодии ще имат успехи в кариерата

Дева

През този месец ще намерите правилните цели, към които да се стремите. Това е вашето слънчево завръщане, което означава, че мислите по-задълбочено какво бихте искали да постигнете в бъдеще. Прекарайте месеца, правейки големи планове за предстоящата година и предизвикайте себе си да се подобрите в много аспекти от живота си.

Примамливата Венера ще премине през вашия 11-ти дом на приятелството и общността, което ще ви помогне да се срещнете и да общувате с толкова много хора, които работят във вашата област. Това ще ви предостави възможността да получите нови предложения, които са по-примамливи от сегашната ви длъжност. Въпреки изкушаващата оферта, помислете добре преди да се съгласите с условията.

Кои други зодии ще имат успехи в кариерата през септември, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Хак му е на ***!!! Нали искаше нежна революция!
1
0
 
4
 
! Отговори
А вятърът виеше... преди 3 години
Вятърът виеше..през пролуците на вратата..бай-*** насякул дърва за зимата и кърши пръсти в Лидъл ...магазин за втора ръка продукти....мачкан лъган и тъжен изморен тормозен и невярващ на никой вече ..вечер,.бай *** стоеше в ъгълът ..и чакаше смъртта....тя не идваше ....имаше 400 лева пенсия 80 лева ток 60 лекарства и за храна не му оставаха....той чакаше....и се надяваше....някой ден,..някой ден!