Всяка зодия си има изявен порок, вижте вашия

Няма съвършени хора
14 сеп 2020 20:35, Екип на Tialoto.bg
6
Всяка зодия си има изявен порок, вижте вашия
Снимка: Istock

Всички си признаваме някои неудобни истини, но звездите разкриват и пороците ни. Вижте кой е отличителният за всяка зодия.

Овен: Егоизъм

Толкова зацикляте върху собствената си особа, че изобщо забравяте за нуждите на останалите. Използвате всички около себе си за собствените си цели, без да мислите за чувствата им. Ясно е, че на Овена му е предопределено да достига върхове, но не на всяка цена.

Телец: Инат

Когато ви „зарази“ някаква идея, то няма никакъв начин другите да ви вразумят със съветите си. Вярвате си твърде много и безкритично, но пък се страхувате, че някой може да разруши света ви. На хората от зодия Телец им харесва да бъдат прави във всичко. Вашият инат е сляп и необоснован.

Близнаци: Лицемерие

Както и предполага вашият знак, вие много обичате да играете двойна игра. Едва ли някой от приятелите ви може да разбере какво точно мислите. Майсторски прикривате своята тъмна страна и създавате за всички образ на благ и отзивчив човек.

Вижте кои са пороците на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: астрологиязодиипороци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз този път намирам, че написаното съответства на официалната астрология.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има истина в хороскопите/звездите. Има описани в учебник по астрология различните наранявания/болести и фатален край при всички зодии. И наистина при огромна част от хората това се случва. Например смърт при нараняване на главата.
3
9
 
2
 
! Отговори
Peshak преди 3 години
Еееей, нещо по-малоумно няма ли да измислите?Аз познавам себе си и много хора ме познават и няма да се съгласят с вашите изюмислици
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости пишете за близнаците
1
8
 
2
 
! Отговори
Зодии преди 3 години
Не сме зодии