4 зодии, които биват лъгани във връзките

Ето кои са те
17 сеп 2020 17:45, Ивета Иванова
4
4 зодии, които биват лъгани във връзките
Снимка: Pexels

Когато са влюбени, много хора стават уязвими, несигурни в себе си, по-чувствителни и често идеализират партньора. Някои зодии са прекалено емоционални и се оставят на тези емоции, слагат розовите очила и партньорът може да ги манипулира. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Телец
 
Телците много държат на лоялността във връзката, това е най-важното, което търсят в човека до тях. Трябва им много време, за да повярват на половинката и да се уверят в любовта ѝ. Но веднъж щом това стане и са много влюбени, не биха рискували връзката си заради нищо. Обичат много силно и продължително, но стават уязвими и затова е лесно да бъдат манипулирани, когато връзката се задълбочи и стане доста сериозна.
 
Везни
 
Тези зодии се нуждаят от мир и баланс, що се отнася до връзките. И знаят как да постигнат това, не искат драми. Но има много работа, докато постигнат нужната хармония. Търсят човек, който им дава сигурност и стабилност и когато го намерят, са много щастливи и на седмото небе. Когато са толкова влюбени и очаровани, те могат да бъдат лъгани. Правят всичко за партньора и не осъзнават дали той им отвръща със същото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама вие от dnes.bg да не сте 14-15 зодия от още по-лъжливите та така дебело лъжете тук?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек сам се лъже, когато е наивен.
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярата е лъжливо, женско качество.Съмнението е създател и господар.