Любовен хороскоп за всяка зодия за октомври

Какво ви очаква в любовта през този месец
19 сеп 2020 16:05, Илияна Николова
2
Любовен хороскоп за всяка зодия за октомври
Снимка: istock

Месец октомври ще бъде вълнуващ в много направления, В любовта също. Очакват ни вълнения, промени. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

 
Какво ви очаква в любовта до края на 2020 според зодията
 
Зодия Овен
 
През октомври няма да има липса на хармония в любовния ви живот. За тези Овни, които търсят любов – очаква ви романтично приключение. Ще имате шанс да започнете нова връзка. При тези, които вече имат сериозни взаимоотношения, интимността ще придобие нов смисъл. Ще бъдете по-смели и освободени в желанията си, ще искате да споделите фантазиите с любимия човек, ще търсите близостта му, чрез дълги разговори, гушкане, малки романтични жестове.

Зодия Лъв
 
През новия месец, това което ще придобие най-голямо значение за вас ще бъде приятелството. Ако търсите своята сродна душа, възможно е да я откриете сред ваши стари приятели, познати. Но не се възгордявайте твърде много, за да не изплашите любовта. В края на месеца, обвързаните е възможно да имат конфликти с половинката си. Избягвайте чувствителните теми в периода 21 – 23 октомври. Внимавайте с критиката и ревността. В случай че връзката ви е в криза от дълго време, сега най-вероятно ще бъде решена нейната съдба.
 
Зодия Скорпион
 
Октомври е подходящ месец за започване на съвместен живот и обединяване на бюджети, ако отскоро сте във връзка, но също така и за разделяне на имуществото или разрешаване на въпрос за издръжката, ако сте в процес на развод.Интимните отношения за Скорпионите ще придобият особено значение през този месец. Недоволството от интимността може да бъде причина за охлаждане и дори за прекъсване на връзката. За да не се стигне до раздяла, разговаряйте повече с любимия човек, споделяйте, проявявайте интерес към него. Необвързаните представители на зодията може да имат няколко мимолетни връзки, основани на страстта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
20-годишен преди 3 години
Търся лесен начин до стигна до секс. Какво можете да ми дадете като съвет?