Прочистете лошата енергия от дома си с тези прости стъпки

Как да направите жилището си приятно и уютно
19 сеп 2020 22:30, Илияна Николова
9
Прочистете лошата енергия от дома си с тези прости стъпки
Снимка: istock

 Как се чувствате в дома си? Онова усещане за тежест, нервност без причина, апатия, дискомфорт... Всичко това подсказва, че домът ви се нуждае от прочистване на негативната енергия. Тя може да се дължи на някой, който ни е гостувал, на задържане на стари, счупени и ненужни предмети, ако в помещенията цари хаос. Вижте 4 лесни стъпки за прочистване на негативната енергия от дома.


Повече цветя в дома
 
Растенията са чудесен естествен филтър за отрицателна енергия в дома. Уверете се, че всяко пространство или стая, в което прекарвате време, има поне едно красиво растение. Също така, елиминирайте от дома си всички изкуствени и хербаризирани цветя. Честото отваряне на прозорците и слънчева светлина, също са естествено „почистващо средство“ за негативни емоции и енергии.
 
Ароматни пръчици
 
За да премахнете негативната енергия в дома си, може да си доставите ароматно удоволствие с пръчици от бял градински чай. Ще намерите ароматните клечки за горене и под името бяла салвия. Тези пръчици, продължително време отделят фин аромат, затова запалете само една. Докато му се наслаждавате, обиколете с нея всички помещения в дома си. Може да ги закупите от био магазини, онлайн, магазините за декорация. Смята се, че ароматът на бяла салвия намалява тревожността, стреса, помага при депресия, прави ни уверени, подобрява съня и креативността.
 
Направете си ароматен спрей
 
Някои етерични масла също могат да внесат хубав аромат в дома ви, както и положителни вибрации. Най-добрите пречистващи негативното са масло от роза, тамян, лавандула, пачули. В бутилка с пулверизатор, сипете вода, добавете няколко капки етерично масло. След това минете във всяко помещение и напръскайте.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Черна котка преди 3 години
Не пускайте инкасатори на енергото, ВиК и топлофикация в къщи, носят лоша енергия (и високи сметки).
4
1
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Лошата енергия си е във вашите мозъци.Когато си изчистите съзнанието от тази енергия,значи няма да имате тази енергия.И яжте чесън и люти чушки за здраво тяло!
3
1
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ям една глава чесън.*** два пъти..и всичко си отива.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочистете у вас ние нямаме нужда
1
1
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Айда, утидоаме у материата на вещиците