Каква ще е седмицата ви, според хороскопа?

Вижте астрологичната прогноза
Обновена: 21 сеп 2020 19:58 | 21 сеп 2020 19:23, Иванка Гъркова
6
Каква ще е седмицата ви, според хороскопа?
Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21-27 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Търпение и предпазливост, това са ключовите фрази за предстоящия период. Събитията ще са динамични, на моменти напрежението ще се покачва твърде бързо. Във ваша полза е да контролирате емоциите, да обмисляте задълбочено и критично реакциите си и да не „слагате каруцата пред коня“. Понякога ще е трудно да следвате ритъма, който ви налагат обстоятелствата и усещането няма да е особено приятно. Постарайте се да решавате проблемите, особено финансовите, самостоятелно.

Телец

Подредете старателно задачите си за целия период и бъдете готови да се справите с допълнителни, непредвидени. Няма да имате сериозни затруднения, ако не зацикляте на едни и същи дейности. Щом нещо не ви се получи, преминавайте към следващото, но не стойте със скръстени ръце. Постарайте се да ограничите контактите с хора, чиято единствена цел е да ви използват или да ви натоварват емоционално със собствените си грижи. Не прекалявайте с покупките. Най-полезни ще се окажат онези, които са свързани с промяна на обстановката у дома.

Близнаци

Ще сте доста по-ангажирани от обикновено или, дори задачите ви като обем да не са повече, ще си свършите работата с доста повече усилия от обикновено. Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са бъбриви, обичате да сте в компания и да споделяте вълненията си, но през тази седмица е по-добре да намалите контактите и да не се сближавате твърде много със събеседниците си. Някой може да се изкуши и да се възползва от слабите ви места, припознавайки ви като конкуренция. Каквото и да се случи, придържайте се към правилата.

Целия хороскоп четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаеме че натоварваме някого САС нещто и нас ни натоварваха но си малчахме сории