Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 21-27 септември
21 сеп 2020 16:05, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Ще е малко трудно да комбинирате полезното с приятното и задълженията с развлеченията, но при добро желание най-вероятно ще се справите. Не си насрочвайте любовни срещи в дните, в които сте прекалено ангажирани с прозаични занимания, за да не станете заложници на лошото си настроение. От друга страна, ако имате нерешени проблеми от любовен характер, със сигурност ще ви липсва мотивация за работа. Уредете споровете с половинката и всичко останало ще се получи без особени усилия.

Телец
 
Личност, с която коренно се различавате ще се окаже изключително притегателна за вас. Най-предизвикателното в цялата ситуация ще е, че той/тя първоначално изобщо няма да ви удостои с вниманието си. Намалете инициативата и наблюдавайте. Няколко дни ще са необходими за да го/я оплетете в мрежите си, но със сигурност ще постигнете каквото сте си наумили. Нужни са само малко хитрост и търпение, от които вие имате достатъчно.

Близнаци
 
Ще общувате с много повече хора от обикновено, независимо дали вече сте във връзка или все още търсите истинската любов. За вас ще е истинско удоволствие да общувате както със старите си приятели, така и с новите познати, но на половинката ви (ако имате такава) може да не й е приятно и да се чувства пренебрегнат/а. Не мислете само за себе си, търсете баланс на взаимоотношенията. Емоциите ще са разнообразни за Близнаците със „свободни“ сърца. Препоръката към тях е да не говорят прекалено много за себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари