Есенен гардероб: Кои летни тенденции ще следваме и през новия сезон?

Роклите с ластична плетка ще са хит
28 сеп 2020 22:21, Иванка Гъркова
0
Есенен гардероб: Кои летни тенденции ще следваме и през новия сезон?
Pixabay

Подготвихте ли гардероба си за новия сезон? Късите панталонки, роклите и потниците с тънки презрамки, вече трябва да бъдат прибрани. Но не бързайте да направите същото с някои поли, рокли и аксесоари, които сте носили през лятото, защото ще ги използвате в следващите месеци.

През по-студените дни ще разчитаме на по-дебели дрехи за нашата ежедневна визия, но и на някои тенденции, които следвахме от юни до септември. Така например роклите, блузките и топовете от фино плетиво, които някои известни личности носеха по време на своята почивка, ще продължат да се търсят. Асиметричните модели, както и по-обемните ръкави, също няма да излязат от мода.
 
Кои летни тенденции ще бъдат актуални и през есента?
Меки, безформени чанти
 
Мини чантичките, които носехме през рамо по време на горещото лято, са много удобни. Сред тях кожените тип „кесия“, които се набират с връзки, ще са хит и през есента.
 
Безформените чанти, които може да висят на ръката ви или да носите на рамото, са онзи тренд, който ще продължим да следваме и през есента. Те не са толкова практични за офиса, но са идеалното допълнение към вечерния ни тоалет за някое по-специално събитие, което си струва да посетим.
 
Ярки и обемни очила
 
Докато малките чанти са по-изчистени и в по-неутрални цветове, очилата, които ще носим на лицето си през есента, ще са по-привличащи вниманието. Марки като Balenciaga, например, предлагат модели в яркорозово, които са с големи стъкла. С тях едва ли ще останете незабелязани.
 
Още летни тенденции, актуални и през есента вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари