Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?

Тя се избавя от мизерията благодарения на своя чар
30 сеп 2020 22:30, Иванка Гъркова
56
Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?
БГНЕС
Тя е типичен пример за бедно момиче, което благодарение на своя късмет и правилните хора, успява да се избави от мизерията и да заживее охолен живот. „Руската пепеляшка“, както я наричат, преминава през множество лишения, за да достигне до модния подиум и голямата слава. След един неуспешен брак, пет деца и близо 8-годишна връзка, тя изненада всички, минавайки под венчило за втори път. Тя е Наталия Водянова, която наскоро каза „Да“ не на кой да е, а на един от най-големите милионери в света. 
 
Известният модел и нейният избраник Антоан Арно (френски бизнесмен, изпълнителен директор на Берлути и председател на Лоро Пиана), са заедно от 2011 г., но се сгодиха едва в началото на 2020-а. Двамата планираха пищна сватба в абатството Сен Пиер д’Отвилърс, но заради пандемията се наложи да променят плановете си. Подписвайки на скромна гражданска церемония в Париж, където живеят, те обещаха да съберат роднини и приятели по-късно, за да отпразнуват съюза си както трябва. 

Трудното детство на едно руско момиче
 
Наталия Михайловна Водянова е родена на 28 февруари 1982 г. в бившия град Горки, Русия, който днес носи името Новгород. Още докато е много малка, родителите ѝ – Mихaил Вoдянoв и Лapиca Кусакина, се развеждат. Тя и двете ѝ сестри остават да живеят с майка си и баба си. Пораствайки без баща, те свикват с немотията. 
 
Като най-голяма, Наталия се грижи за домакинството и помага за отглеждането на сестра ѝ Оксана, която се ражда с детска церебрална парализа и има тежка форма на аутизъм. С другата – Кристина, нямат време за игри пред блока, нито за уроците, защото се налага да работят. 
 
Майката на трите момичета ставала в ранни зори, за да продава плодове и зеленчуци на улицата. Едва на 11, Наташка, както я наричат на галено, тръгва да се труди с нея, като мъкне с крехките си ръце тежката продукция. Когато става на 15, заживява самостоятелно с първия си приятел, но продължава да се грижи за своето семейство. Завършвайки гимназия с много нисък успех, тя все пак е приета в учителски колеж, но така и не постъпва в него, защото забелязват красивите ѝ черти и я канят да стане модел. 
 
Модният подиум и фотосесиите – бягство от мизерията
 
Когато Наталия Водянова е на 16, нейни приятелки я убеждават да се запише в малка модна агенция в родния ѝ град. Там са категорични, че тя има потенциал, стига да научи английски и е готова да отсъства от дома си с месеци, за да се снима за най-различни кампании. Всичко това звучи идеално за момичето, което иска да се избави от мизерията и да започне да изкарва повече пари, за да изпраща на майка си. 
 
„Отидох на един кастинг, но не знаех нищо за този бизнес. Всички момичета бяха бедни като мен и наредени в линия с къси поли. Всички бяхме уплашени. Имаше един човек, който минаваше покрай нас и ни оглеждаше. Аз бях най-смотаната – стоях тихо в ъгъла. Тогава той ме снима и... така започна всичко“, спомня си тя за началото на нейната бляскава кариера. Така я взимат във френската агенция Viva Models и заминава за Париж, където да започне своя нов живот. 
 
Тръгвайки за Франция, Наталия таи толкова много надежди, но същевременно е уплашена от това, което я очаква. Градът на модата я привлича със своите лъскави магазини и красива архитектура, но тя е сама, не знае езика и няма на кого да разчита. Но нейната визия ѝ проправя път към успеха!
 
„Дълбоко в себе си бях уплашена. Беше голяма промяна за едно 17-годишно момиче от Русия. Когато пристигнах в Париж, не можех да говоря френски, нито английски. Бях толкова беззащитна!“, разказва още тя. 
 
Как Наталия Водянова става най-високиплатения модел, стига до киното и среща мъжа на живота си, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СССР 70 години беше световна сила, и днес Русия отново е световна военна и икономическа сила. А ЕС и 20 години не можа да изкара и се вече се разпада. А за членката на ЕС и НАТО България - няма какво да говорим, трагедия.
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа не съществува като събект, а ЕС се разпада - упадък и евро-хомосексуални ценности. Европа е само малък придатък на Евразия която се владее от Русия и където са ресурсите и бъдещето на света.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Швейцарецът Юрген Граф е осъден на затвор заради книгите си. Успява да избяга от Швейцария и получава политическо убежище в Белорус, после живее в Русия където днес работи и се издържа като преводач.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А при свободата на словото в Европа днес защо в затворите лежат учени, иторици, професори, писатели и общесвтени фигур само защото са изразили различно мнение за определени исторически събития, и учени чиито резултат от научните изследвания не е бил "демократичен"?
13
0
 
3
 
! Отговори
8 преди 3 години
Може би неидеалното мнение за европейските владетели се дължи, все пак, на свободата на словото, критичното мислене и собственото мнение.И аз щях да се влюбя в Екатерина Велика, ако алтернативната ми беше отнемането на титлата и главата. :)Много дълъг път ви предстои до Европа, момчета и 90% от вас няма да го извървят.Сори! :)
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белгийският крал Леополд е известен като касапина. Рязал е ръцете на децата които не са си изпълнявали нормата на плантациите и е карал родителите с наведана глава да се снимат държейки отрязаните ръце на детето, има много снимки в интернет "leopold II the butcher"
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз смятам, че е наистина красива жена. И не само родила е доста деца. Работи и е успяла. Браво
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 30 години американско партньорство и западна ориентация България е първа по смъртност в света, най-бързо стопяваща се нация и 75% от българите живеят в бедност.
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Ти ми кажи един западен владетел дето Запада и света да го помнят със нещо добро, помнят се частНи лица. Един читав западен владетел ми кажи мога да ти гръгна от Римскатъ империя и брой колко са завършили намушкани, прободени разкъсани и гилотинирани. Oт добра служба ще да е ?
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яли сме им попарата на руснаците, знаем какво представляват много добре. Има един център и връх на цивилизацията и това е Евро атлантическия регион. Сори! Всички тука бягат и тука искат. Още веднъж - Сори! :)
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7:А защо не кажеш нещо за паметника на последния император Николай II и семейството му? Такъв няма, защото телата им са нарязани на парчета и после изгорени.
6
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Френските мутри го погнаха и ползваха данъчните за бухалка ама той щo не избяга във САЩ, къде отиде ? Къде отиде Сноудън ? На руснaците дори им спретнаха допинг скандал щото обираха медалите по олимпиадите айде холан бегайР Запада е прогнила круша ще го разбереш чак когато разбереш що западните владетели често са завършвали със отрязани глави *** във Русия и виж паметниците на Екатерина ВеликA, Петър Първи и още много.
5
11
 
2
 
! Отговори
The best преди 3 години
Като жена й като човек с главно "Ч"!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Дават луди пари, ама друг път. Особено първия го направи, защото тръгнаха едни глупсоти, че френското правителство щяло да иска да таксува 90% от парите, след първия милион, без значение, къде си го изкарал. Добре, че се спряха, иначе щяха да изгубят още хора.
3
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си изпълняват руската мечта, хора като Стивън Сийгъл и Жерар Депардийо дават луди пари за да могат и те да се насладят на руския блясък Хората отишли да постигнат американска мечта обикновенно завършват като тираджии и миячи на чинии Pусия е най-великата държава на света. хората от Крим си напpавиха референдум и те искаха с Русия и Донбас Всички искат с Русия, а в ЕС ходят само най-големитне скъсляци на света. Като прибираш скъсляци рано или късно и ти ще станеш скъсляк.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рускините са много красиви красиви жени. И татарките също. Впрочем градът който днес е третата столица на Русия е основан от българи и носи оригиналното си българско име.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайхлисламова е най-готина от трите.