9 сигурни знака, че той не се интересува от вас сериозно

Разпитва ви, макар и косвено, за други жени
10
9 сигурни знака, че той не се интересува от вас сериозно
Снимка: Istock

Жадуваме за споделена любов, която да се развие в красива любовна връзка. За жалост невинаги се случва да се влюбим споделено. Въпреки това продължаваме да се надяваме, че той ще ни забележи по начина, по който ни се иска. Отказваме да повярваме, че на него не му пука за нас, защото се хващаме за малки и незначителни неща в контактуването.

Кои са знаците, че той няма сериозен интерес?

В повечето случаи вие сте тази, която инициирате контакта между вас двамата. Вие изпращате съобщения в социалните мрежи, давате идеята да се срещнете, вие първа започвате разговор, вие сте тази, която проявява огромното търпение към другия.

Разпитва ви макар и косвено за други жени, които предполага, че вие познавате. Интересува се от тях и ви ползва като информатор, без да се замисля, че ще нарани чувствата ви.

Когато той ви пише или позвъни, но не сте успели веднага да отговорите, при първа възможност бързате това да се случи. Никога не го оставяте да чака с часове. Това обаче не може да се каже за него. Той ви търси само когато има нужда.

Когато направите предложение да се видите на кафе, ресторант, кино, той първоначално дава заявка, че вашата среща ще се състои. Но когато наближи, измисля глупаво оправдание, за да не се срещне с вас. Това е още един показател, че той не държи на вас като личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от Ако щете - вярвайте
Модни насоки от Бела Хадид
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
3 продължението - После се чудят защо кротките момичета, за които са се оженили постепенно се превръщат в озлобени куч ки и защо не една и две женски майки превантивно възпитават дъщеричките си да бъдат студени и пресметливи използвачки.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен 1 е успял преди 2 седмици
да пресъздаде типичното мислене на нашенски Ганьо, на когото маминка е внушила, че му се полага най-най, ама най-доброто, което съществува на този свят и че той не е длъжен с нищо да се постарае да го заслужи. Просто му се полага.
И тъй като повече от половината *** все пак се женят или поне създават извънбрачно дете, те до края на живота си натякват на своята избраница, че са й оказали височайша милост, каквато тя не може да заслужи, колкото и да се старае да им угажда.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Казва, че въ обича , пък вече няма шамари за Добро утро и преди лягане.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мога да ви дам само 2 критерия, които да ви помогнат да разберете взема ли ви на сериозно. пича до вас:
1) Баща ви милрярдер лие? Поне мултимилионер?
2) Вие манекенка от световен клас ли сте? Или поне регионален?
Ако отговора и на двата въпроса е "да", може да сте сигурна в него. Ано отговора само на единия е "да", можете да сте наполовона сигурна в него.
Ако отговора и на двата е "не" - забравете го. Повечето мъже в днешно време не са склонни да раздават милостиня на куцо и сакато.