Какво да очаквате този месец, според зодията?

Астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева
0
Какво да очаквате този месец, според зодията?
Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за октомври 2020 година, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Усещанията на моменти ще са странни. Личните ви интереси няма да съвпадат с публичните или обществените и може да се почувствате от една страна неудовлетворени, от друга пък, виновни. Изискванията на околните към вас ще са повече от обикновено и този факт също ще е повод за повишаване на напрежението. Ще го преодолеете с повече движение и спортни занимания. Оставете интуицията да ви води при уреждане на въпроси от личен характер. Противоречията на работното място ще са предизвикани от прояви на авторитарност и консерватизъм от ваша страна, което означава, че можете и да ги избегнете.

Телец

Професионалните успехи са гарантирани на представителите на вашия знак, които работят с равномерно темпо, ползвайки познати и доказали ефективността си методи. През този месец е желателно да систематизирате и структурирате идеите си, но да не се хвърляте незабавно към изпълнението им. Оставете ги да „поотлежат“ в съзнанието ви. Ще ви хрумнат допълнения, с които ще ги усъвършенствате и ще получите трайно добри крайни резултати. Преживяванията в личен план ще са твърде интересни. Предстоят запознанства с хора, практикуващи нестандартни и рядко срещащи се професии. Ще си допаднете буквално от „пръв поглед“, което не е гаранция за продължителност на отношенията, защото вашите изисквания може да се окажат твърде високи.

Близнаци

Есента ще е твърде благосклонна към представителите на вашия знак. Предстои един спокоен, почти безгрижен месец. Каквото и да ви хрумне, ще намерите начин да го направите или, още по-лесно, някой друг ще го направи вместо вас. Отношенията на всички нива ще са удовлетворителни, а романтичните конкретно ще са обещаващи. При семейните Близнаци пламъкът на любовта ще лумне с нова сила, а необвързаните ще имат толкова богат и подходящ избор на партньори, че ще изпаднат в сериозното затруднение кого да предпочетат. С типичната си комбинативност ще успявате да съчетаете полезното с приятното и личното с професионалното. Ако се наложи да преодолявате разни затруднения със сигурност ще са поради собствените ви необмислени действия, така че не търсете причините извън себе си.

Рак

Обобщаващо обстановката през октомври за представителите на вашия знак може да се нарече „странна“. Изведнъж ще започнат да ви привличат непрактикувани към момента занимания. Не е изключено тези предпочитания да ви отведат към нови географски ширини или да решите да се включите в различни групи по интереси. Пребиваването на нови места ще ви вдъхнови, ще ви помогне да стабилизирате вътрешното си равновесие. Отрицателен ефект може да се получи при семейните Раци, които ще имат затруднения, предизвикани от прояви на ревност у единия или дори у двамата партньори. Не е препоръчително да променяте длъжността или мястото на работа точно в този момент, освен ако не получите някакви изключително атрактивни оферти. И все пак ги проверете преди да направите окончателната крачка. Постарайте се да поддържате безконфликтни отношения на работното място. Условно казано, представителите на вашия знак ще се разпределят на две групи: такива, които се ръководят от интуицията си и такива, които следват чужди съвети.

Ще преживеят ли разочарование представителите на зодия Лъв, както и какво очаква останалите зодии през месеца, според хороскопа им, вижте вTialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


0
Още от Ако щете - вярвайте
Диетолог съветва да ядем пица и сладолед ежедневно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари