Диетолог съветва да ядем пица и сладолед ежедневно

Вижте съветите на Валери Агуеман
45
Диетолог съветва да ядем пица и сладолед ежедневно
Pixabay

Валери Агуеман е сертифициран диетолог и основател на собствен уелнес уебсайт. 

Още когато е на 15 години, тя много добре знае, че иска да се занимава професионално с изготвяне на хранителни режими. „Растейки аз трудно приемах тялото си и нямах добри отношения с храната“, казва тя пред Women's Health. Добавя, че е искала да промени косата, цвета на кожата си и телосложението си, за да се впише в обществото. 
 
За да направи това обаче тя се изтощава физически и психически. „Тренирах прекомерно, ядях по-малко от това, от което тялото ми имаше нужда. Никога не бях доволна от себе си“. Така Валери започва да изследва правилното хранене и каква връзка има то с перфектната фигура. Открива, че храната влияе върху това как се чувствате и как функционирате. „Храната е наука и аз исках да науча повече за нея“, казва тя. 
 
Десетилетие по-късно Агуеман вече дава професионални съвети на хора от цял свят, които нямат представа как да постигнат желаните ефекти. „Едно от най-големите недоразумения, които жените имат по отношение на храненето, е мисленето, че има универсален подход към отслабването. Всяка жена е уникална и има специфични хранителни нужди“, казва диетоложката. Добавя, че не трябва да се демотивирате, ако видите, че един режим работи при другите, а при вас не дава резултат. 
 
Валери споделя с Women's Health ежедневното си меню, с което се надява да вдъхне кураж на всеки, който е тръгнал по нейния път.
 
Закуска
 
Агуеман често променя сутрешните си хранения. Понякога яде остатъци от вечерята си или пък се задоволява с кисело мляко. Други сутрини пък си забърква две яйца с моцарела, задушени зеленчуци и нарязано авокадо. „Комбинацията от протеини и мазнини ми помага да се чувствам сита“, обяснява тя.
 
Още за диетичния режим на Валери Агуеман четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Щом закусва с остатъци от вечерята или пък си забърквала яйца ясно е колко и разбира главата от здравословно хранене
31
0
 
19
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Стойте надалеч от диетолози и фитнес инструктори. Нищо не знаят освен да искат пари за "индивидуални" планове.
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Пълен ти е мозъка с пропаганда жената да е като мъж,без женственост.
29
5
 
2
 
! Отговори
Кво речи!? преди 3 години
Скоро гледах един репортаж и там обясняваха, че сравнено със захарта , точно глюкозо-фруктозния сироп е по-малкото зло , защото стресира по-малко организма при преработката.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
34, излизай с анорексички. В БГ такива колкото искаш! Само дебело портмоне ти трябва.
27
4
 
5
 
! Отговори
Педро от Каракас преди 3 години
Три ракии с шопска салата , после мръвка с бира - те това е диета ! Против COVID 19 1.3 промила са задължителни !
26
7
 
10
 
! Отговори
Gregory House, MD преди 3 години
Чудесно! "Диетолог" предлага все високоенергийни въглехидратни храни!Така ще си докарате "хубав" висок холестерол, високо кръвно, метаболитни нарушения и диабет!Особено както виждам поне в България че е невъзможно да намериш сладолед без захар!А най-лошото е, че слагат глюкозо-фруктозен сироп - още по-лошо и от захар!
25
0
 
9
 
! Отговори
Рубенс преди 3 години
До: 35Що бе? Много си е убава момата! Иначе какво искаш - да е кльощава ли? Ами може да има едър кокал, като я намачкаш да те убива ли искаш?Това дy*е само със пица и сладолед се извайва така хубаво! Ако беше в България - задължително и мазна баничка със сирене за закуска!!!Затова българките са толкоз убави!
24
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази жена на снимката трябва да свали поне 10 кг. За някой над 100кг сигурно изглежда супер. За мен е пълна.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз отслабнах 20 кг миналата година диетата хич не е приятна - аденокарцином на *** - две операции никаква храна 14 дена и после захранване като бебенце и така хоп - 20 кг. На никой не пожелавам тази диета. Живи и здрави да сте всички - хапвайте, пийвайте щом ви е сладко, но умерено не прекалявайте с нищо!
22
2
 
4
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
забравил си "неустоимо", тайната на неустоимото си 150-килограмово тяло!
21
2
 
16
 
! Отговори
Пръжки с мас преди 3 години
Основателката на собствена фейсбук страница Крис Евъргрийн споделя тайната на 150-килограмовото си тяло:"Нощно време ям само веднъж по една 2-килограмова кутия сладолед. Чувствам се превъзходно."
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com"Влязох там , ама там няма жени - само гейове !
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е до организъм. Аз се тъпча с всичко без да се ограничавам. Шоколади пици,слдки неща и с триста зора мога да кача до 60. После една седмица да не обядвм и съм свалила поне 3 кила. Но пък работата ми е динамична и цял ден ходя.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бях 82 кг с диета която е ключова но не с пици и сладолед а едно кафе сутрин на обвд задължително две яйца и вечер нещо много леко да кажем салата със сирене но никъкав хляб и други тестени изделия плюс ежедневно бягане около 5 км. Е не умрях напротив организмът ми укрепна и се чувствам пълен с енергия ТОЧНО СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ВЕЧЕ СЪМ 60 КГ И СЕ ЧУВСТВАМ СУПЕР
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зависи - от пицата и от сладоледа. Има си съвсем нормални, без допълнителни и вредни добавки и тогава като храна са си съвсем наред и двете. Но не може да се кара само на това. Основата следва да си остава живата пълноценна храна - плодове, зеленчуци, ядки, варива, млясо, месо - прието балансирано ежедневно.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я марш на тръстиката!Ама ха!Хранителни режими ще ми изготвя!
15
3
 
22
 
! Отговори
Black Death преди 3 години
Тази като я гледам какво е кюфте не ми е ясно кой ще и следва съветите. Всяка жена имала нужда от индивидуален подход. Пълни тъпотии. За отслабване има една единствена изпитана рецепта - калориен дефицит и яко тренировки. Всичко друго е за успокоение на гузна съвест.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такова падение на журналистиката и таковане на задните части на американците.Не си спомням по времето на соца да даваха трибуна на руските пияндета как е хубаво всеки ден да се наквасим с водка като започнем от сутринта.Между другото, даже в България има много малко любители на водката, въпреки че като алкохолна напитка е най-чист вид филтриран алкохол от всичко на пазара.Радвам се, че повечето от българите все още имат критично мислене.
13
0
 
7
 
! Отговори
Асен преди 3 години
До ВъпросДа защо, просто защото в България няма не значи, че няма по принцип.Предполагам, че щом питате, вие сте един от простите хора, които обаче смятат другите за по-прости. Дънинг-Крюгер да ви говори нещо.