Какво да очаквате през седмицата, според зодията?

Астрологична прогноза за периода 5 – 11 октомври
5 окт 2020 22:17, Иванка Гъркова
1
Какво да очаквате през седмицата, според зодията?
Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 5 – 11 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
Представителите на вашия знак са лидери по рождение. През тази седмица ще имате възможност да блеснете с уменията, талантите, че и с навиците си. Ориентирайте се към колективна работа или просто се включете съзнателно в изпълнението на общите задачи. Покажете желание да работите отборно, убедете с поведението си останалите участници, че за вас е важно да сте заедно. Ще спечелите уважението им и ще ги убедите, че присъствието ви в екипа е от значение. Няма да навредите на финансовата си стабилност, ако си позволите малко развлечения за себе си и близките без излишни капризи.

Телец
Разчитайте предимно на себе си и се грижете за собствените си интереси. Малко здравословен егоизъм няма да ви е излишен, но без да стигате до състояние на нарцисизъм, тщеславие и самовлюбеност. Излъчването ви ще е силно и бихте могли да напреднете с начинания, за които към момента сте се натъквали на отказ. Въздържайте се от импулсивни покупки. Влагайте средства само в проекти, в чийто краен резултат сте напълно сигурни. Въздържайте се от каквито и да било финансови авантюри. Бройте внимателно парите си, когато сте на касата и още повече, ако пазарувате от дребни търговци. Може да станете жертва на измама.

Вижте какво ги очаква представителите на останалите зодии през седмицата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


1
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Скорпион преди 3 седмици
...да така си и станА......

Спонсорирани публикации