Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 5 - 11 октомври
5 окт 2020 20:05, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Приемайте с доза здравословно съмнение всичко, което ви съобщават по адрес на приятел/ката ви. Проявете смелост, задайте въпросите си и бъдете готови да чуете истината. Всяка проява на мнителност, подозрителност, ревност ще предизвика непредвидими последствия за връзката ви. Счупеният съд, дори и залепен си личи, че е бил повреден. Същото би станало и с връзката ви.
 
Телец
 
Не приемайте отношенията си за даденост. Помислете с какво ви привлича половинката ви, с какво ви задържа при себе си и покажете убедително, че държите на тези качества и ги уважавате. Избягвайте разговорите на домашно-битови теми. Споделяйте и обсъждайте въпросите, които са ви въздействали на емоционално ниво и са променили възприятието и начина ви на мислене.

Близнаци
 
Ако вече сте във връзка и половинката ви се държи странно, не атакувайте и не обвинявайте. Опитайте се да разберете причините. Със сигурност той/тя има някакви проблеми и ги крие от вас. Онези, чието сърце все още е свободно, най-вероятно ще станат обект на флирт и закачки, а не е изключено да стартират връзка, която ще се окаже абсолютно по вкуса им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Очаква ме салата и ракия!