7 причини да обичате есента

Вижте кои са те
8 окт 2020 01:15, Ивета Иванова
2
7 причини да обичате есента
Снимка: Pexels

 Есента вече е тук, дните са по-кратки, слънцето се показва по-рядко и температурите падат. Скоро няма да можем да прекарваме много време навън и ще започне да се стъмнява още по-рано. Но есента е един от най-магичните и красиви сезони. Ето няколко причини да ѝ се радвате, според "Female First".

Цветовете и природата
 
Има една крилата фраза, според която есента е втора пролет, в която всяко цвете е листо. Истина е, че през този сезон природата е много красива. Ако се разходите в планината или дори само в близкия парк, ще видите, че са накапали много листа в различни багри - червено, кафяво, оранжево, жълто, зеленикаво, бежово, и сякаш сте на приказно мяст Може да направите много ефектни есенни снимки.

Дрехите
 
Много хора обичат летните дрехи, тъй като те са по-леки, с тях изглеждате по-секси и т.н. Но е приятно да се сгушите в симпатичния суичер, дебелия пуловер, да носите меки чорапки с интересни принтове. С такива дрехи се чувствате комфортно, топло, а и те крият някои несъвършенства на фигурата, тъй като са по-широки и дълги. А и с кожените якета, типични за есента, също може да изглеждате много привлекателни.
 
Времето, прекарано вкъщи
 
Да стоите навън има много предимства - чистия въздух в природата, слънчевите лъчи, забавните вечери с приятели в парка. Но по време на пандемията е препоръчително да не се събираме с много хора и да се пазим, като стоим повече време вкъщи. Когато навън стане студено и мрачно, ще ви е по-лесно да устоите на изкушенията и да останете в дома си. Така ще може да гледате повече филми, да четете книги, да се научите да готвите, да разчистите стаята си, да украсите за Хелоуин и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: есенсезони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Благодаря за просветлението!