Без чесън, задължителен тоалет... Какви забрани спазват в британското кралско семейство?

Жените трябва да подбират внимателно лака си за нокти
46
Без чесън, задължителен тоалет... Какви забрани спазват в британското кралско семейство?
БГНЕС

Въпреки че кралското семейство на Великобритания винаги е предизвиквало интерес, през последните години то все по-често присъства на първите страници. Причините за това са много – раждането на наследниците на принц Уилям и принц Хари, отказването на по-малкия брат от кралските задължения и местенето му в Лос Анджелис, както и слуховете за вражда между синовете на принцеса Даяна. 

Постепенно короната започва да се приобщава към по-новия начин на живот и позволява доста повече неща от преди. Например, Хари имаше право да се ожени за жена, която няма кралско потекло и дори има един развод зад гърба си. Това беше немислимо преди няколко години, но кралица Елизабет II разреши на внука си тази стъпка. 
 
Все пак, поданиците на кралицата все още трябва да спазват няколко правила, които са доста странни.
 
1. Без чесън
 
Не, Великобританското кралско семейство не се състои от вампири. Чесънът е забранен на официални събития, защото кралица Елизабет II просто не го харесва. Това обаче не спира някои от членовете на фамилията да си го похапват у дома. Кейт и Уилям са едни от тях. Но кралицата никога не го включва в менюто си. 
 
Според Каролин Роб, която е била готвач в двореца Кенсингтън, причината се крие в лошия дъх, който чесънът причинява. Тъй като кралското семейство постоянно има срещи с други хора, то забраната е напълно разбираема. Когато пътуват, кралските особи също се опитват да избягват яденето на полусурово месо или да пият чешмяна вода.
 
2. Задължителният черен тоалет
 
За съжаление, това правило е свързано с тъга. Според The Independent, членовете на кралското семейство трябва винаги да имат черен тоалет, когато пътуват някъде. Дрехата трябва да е подходяща за погребение, ако нещо подобно се случи. По този начин кралските особи винаги ще бъдат в подходящо облекло, когато са снимани от папараците. 

3. Лак за нокти
 
Като всяка жена, кралица Елизабет II си има любим цвят лак за нокти. Това не означава, че дамите в двореца трябва да го носят, но си има правила, които засягат маникюра. The Sun съобщава, че ярките цветове като червено са забранени. Ето защо винаги виждаме Кейт Мидълтън в неутрални нюанси, които не привличат много внимание.
 
Още правила, които представителите на британското кралско семейство трябва да спазват вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хари спомена на едно интервю преди години че яде суров чесън и много люто. Затова се ожени за пантерка, чудесна двойка, живи и здрави.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха, трябва да внимават с лака за нокти, но не пречи чичо чарли да се ожени за опозорената си любовница щото така и така жена му мистериозно умря. Има и по-важни неща от лака за нокти при публичния образ на хората
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Ъхъ.Пък ти си цъфнал и си вързал.
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук говорим за хора със синя кръв, за етикет, за еталон за подражание. Виж бай *** с пеналката си в Люлин. Всичко, което той прави, е грешно. То е забранено. Именно затова бай *** е беден сeляндyp, а европеецът, който е близко до еталона за подражание, е богат. Както и българинът, който е близко до този еталон, е богат. Не всеки българин е бай ***, но едно 70% са под този знаменател и то неслучайно. От част от коментарите си личи. Айде сега да берете малините в Англия и толкоз.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените трябва да подбират внимателно лака си за нокти, а както е тръгнало - скоро и мъжете
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С чесън или нечесан всичко е точно
23
4
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
С удоволствие ще си хвърля всички излишни вещества от тялото си върху тях!
22
1
 
6
 
! Отговори
Чеснов сос! преди 3 години
Без чесън?Че това живот ли е?!
21
1
 
1
 
! Отговори
Ами много е просто! преди 3 години
Значи като видите, че някой закон или наредба или нещо е направено в отсъствие на всякаква логика или рационализъм значи е работа на Симеон 2 Сакскобурготски и монархистите .... Това са единствените традиции дето съм видял да спазват!!!А иначе скоро са мъртви всичките!
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вампири са.
19
2
 
4
 
! Отговори
Ацап преди 3 години
Местя
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, няма се предвид, че те са облечени в черно, когато се срещат с държавни глави в чужбина, а че трябва да имат готов кат траурно облекло в багажа. То е за ако някой друг от фамилията умре докато те пътуват. Защото представете си кралицата да посмре докато Кейт Мидълтън пътува в самолет и като слезе, папараците да я снимат с някое розово рокле. Това за тях ще е голям срам, защото нарушава протокола.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Черното е в случай,че са на път и някой близък гушне букета. Тогава бабата вади черната рокля от куфара и вече е в траур.
16
4
 
6
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Ееех..., Шкембе, чорба, Агнешка-дроб чорба, Супа топчета у "Гюрлата" във Варна... Ох, потекоха ми слюнките!!Саму дъ съ върна и шъ ги скъсам!!!!!И шъ съ уригвам на Чесън!!!!!!!!!!!
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая пък кралицата, как яде шкембе чорба без чесън?проста жена.
14
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да бе, черно облекло грънци!!!На срещата с китайския президент в Англия кралицата беше облечена в бяло като булка, а Кейт Мидълтън беше в червена рокля. Което пък породи спекулации дали не се е облякла нарочно в червено, за да се хареса на комунистическия лидер...
13
1
 
11
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Това вече е новина!!!Какво ни занимавате постоянно с недоимъка и мизерията,като цяло в България?!
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези peптuлu скоро няма да ги има и ще бъдат забравени, но чесънът ще пребъде!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А стига бе, през 2018 Великобитания е на 8-мо място по внос на чесън за обща стойност $58млн. Гаранция че го пaпкaт.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най голямото дете винаги леко пренебрегнато отт второто което се опитва да го избута.